-
Last visited
Profile Information
-
Recent Profile Visitors
16,464 profile views
-
יש תאריך גם לגביע עדכנתי.
-
-
מה שפתחת דרך הארנק? למרות שכתוב מכבי - חדרה הברקוד שם זה של המנוי. עם הברקוד הזה נכנסים לכל משחקי הבית, אם זה לא לחבר/מישהו שאתה מכיר אני לא הייתי שולח צילום.
-
מי שרוצה להעביר כרטיס תחפשו בדוא"ל מייל בשם "המנוי שלך" (משם הורדתם את המנוי לארנק של גוגל/אפל) - אמורה להיות לכם אופציה להעברת כרטיס
-
אני אישית כותב איך לדעתי לאזטיץ' יפתח, לא מה הייתי רוצה. והוא העלים אותו לגמרי
-
עידכון סיבוב ח' + 2 משחקי ליגה נוספים:
-
כמעט 80 ימים חלפו מאז הפעם האחרונה שהיינו בבלומפילד ומחר זה סוף סוף קורה. לאחר המהפך והניצחון החשוב בגרין, מכבי תמשיך בלו"ז המשוגע למשחק מס' 3 ב-8 ימים. חדרה שנמצאת במקום האחרון בליגה עם 5 הפסדים, 6 תוצאות תיקו וללא ניצחון, חזרה מהפגרה עם 0:0 מול בני סכנין ביום שבת האחרון. במכבי יהיה מעניין לראות אם לאזטיץ' שחוזר אל הקווים ימשיך עם אותו ההרכב שפתח את המחצית מול ריינה או האם יעשה שינויים, בעיקר בקישור עם יוריס-גבי-פרץ ויתחשב ברצף המשחקים הפסיכי כשמחכה לנו הפועל חיפה בחוץ ביום ראשון. דוידזאדה ימשיך להעדר, האם נראה את רביבו נכנס לעניינים? הימור: משפתי שגיב שלמה סטואיץ' למקין יוריס גבי אדו פרץ פטאצ'י תורג'מן חודשיים וחצי לא היה לנו משחק בית אמיתי, אם לא מגיעים 25,000 צהובים זה יהיה מאכזב מאוד, בעיקר כשמדובר במשחק הכי חשוב העונה. יום חמישי 20:00, בלומפילד יאללה מכבי
-
ברור שלא סתם באו בזמן הזה פשוט לא הבנתי למה החניה מסתיימת ב-21:00. לרוב זה ל-3 שעות/עד שהחניה הופכת להיות ללא תשלום
-
פשש בני זונות בדרך הביתה ראינו מהאוטו שדפקו מלא דוחות בחניון הזה למטה בדרך אריאל שרון. מה היית אמור לעשות כביכול אחרי 21:00? אסור לחנות בכלל גם עם סלופארק?
-
עובר הליך רפואי, לא כשיר
-
הרכב: משפתי נחמיאס שלמה סטואיץ' שחר יוריס גבי פרץ אדו תורג'י דוידה אולי 3 בלמים עם שחר ואושר בצדדים, אדו למעלה? אנערף. ספסל: סלוגה למקין אסנטה יחזקאל רביבו סיסוקו פטאצ'י מדמון זהבי
-
יש עוד כרטיסים?!? העיקר אנשים בכו על איך יכול להיות שמקבלים ניקוד על משחק שצריך ניקוד אליו (בנגלה הראשונה). המשחק הכי הכי חשוב העונה. מכבי מלחמה.
-
מ.ס קריית ים (ליגה א’) – בית"ר ירושלים מ.ס. דימונה (ליגה א’) – הפועל ב"ש מכבי חיפה – עירוני אשקלון (ליגה ג’) כשאנחנו היחידים עם משחקים באירופה, די מדהים האמת.