-
Last visited
Profile Information
-
Recent Profile Visitors
19,480 profile views
-
ולכן ככ מעצבן שמכבי ויתרו לחיפה בחצי הגמר על הצד של הצפוני
-
גם וגם לא זכור לי 20/21 לא היו מדים כחולים. בית צהוב ("בוקה הפוכה"), חוץ שחורה-זהב, שלישית לבנה- זהב (שהמשיכה מעונת 19/20)
-
יש מלאי מוגבל ויש מלאי מוגבל... אם הייתה מכירה של החולצה שבוע-שבועיים עד סולד אאוט זה משהו אחד אבל תוך יום אזל המלאי? זה הזוי אחי. אני מכיר עשרות שרצו לקנות ולא הספיקו. לא מבקש שיוציאו כמות בלתי מוגבלת וישארו עם מאות חולצות אבל זה לא איזה מיסטרי בוקס. יש להם מספיק נתונים משנים קודמות כמה חולצות רטרו נמכרות במחיר מלא - תוציאו כמות דומה. מה שהיה בשבת זה בדיחה
-
לאחר הניצחון הקשה על אשדוד, מכבי תעלה למשחק לפני-האחרון בעונה הסדירה ככל הנראה בפער של 8 נק' מהמקום השני (בית"ר תפתח את המחזור). הפועל חיפה המתחדשת מאז הגעתו של סילבס מגיעה לאחר תיקו בטרנר שקדם לו ניצחון מול הפועל פ"ת המפתיעה. נאווי שנפצע מול ב"ש ומלול המוצהב יחמיצו את המשחק. במכבי בליץ' ימשיך להיעדר, אבו פרחי ומלדה שנפצעו מול אשדוד ערכו אימון חלקי בלבד, מקווים שיהיו כשירים. לא ראיתי ידיעה בנושא אבל לפי המכירה בלאן נראה שיגיעו לחיפה מעל ל-5,000 צהובים. אחרי התצוגה הפחות טובה שלנו בשבת, למרות נסיבות מקלות, מקווה שנראה טוב יותר גם ביציעים וגם על הדשא. יום שבת 19:30, סמי עופר. יאללה מכבי
-
הרכב: מליקה רביבו הייטור אסנטה בן הרוש סיסוקו פרץ טוטי וארלה אבו פרחי סהיטי ספסל: משפתי בן חמו קמארה יחזקאל נוי שחר דוידה מלדה מדמון
-
-
זו כאילו עקיצה? ברגע שזה לא יהיה אפשרי מספרית אז לא באים לשער 11 לעודד? אין קשר גם אם אני חושב שיש 0% לצלחת, מגיעים לדחוף את מכבי
-
לאחר האכזבה העצומה בטדי מכבי תחזור הביתה לעוד משחק ליגה בעונת הבאסה הזאת. אשדוד מגיעה לאחר ההפסד הביתי לב"ש. עאמר יחזור מהרחקה, קימבידי שספג צהוב חמישי יעדר. במכבי רז שלמה שנפצע מול בית"ר ישב לפחות חודש בחוץ, לפי האתרים נראה שאנדראדה ישאר שוב מחוץ לסגל. אני מאמין שמלבד מס' קטן של אוהדים שחיו בדמיונות של אפשרות שהקבוצה תוכל לחזור איכשהו למאבק על הצלחת, אפילו בהרגשה, הרוב קיווה בעיקר לכדורגל טוב יותר ולהצליח להתמודד בצורה טובה יותר מול הגדולות (עד כה אנחנו עם 11% הצלחה ב-6 משחקים מול 4 הגדולות) ככה שבכל מקרה הכאפה הייתה גדולה. אבל עם כל הבאסה, יש עוד כמה מטרות קטנות לעונה, ממשיכים. מכבי הכריזה על סולד אאוט אבל אני מניח שנראה אלפי כיסאות ריקים למען ההפרדה החשובה מול האולטראס המפחיד של 100 אוהדי אשדוד. בואו נראה אם נעבור את ה-20,000. יום שבת 15:00, בלומפילד. יאללה מכבי
-
פורסם מחזור סיום העונה הסדירה • 21/02 יום שבת 15:00 | ליגת העל מחזור 24: מ.ס אשדוד בית • 28/02 יום שבת 19:30 | ליגת העל מחזור 25: הפועל חיפה חוץ • 09/03 יום שני 20:30 | ליגת העל מחזור 26: הפועל באר שבע בית
-
הרכב: מליקה רביבו שלמה הייטור אסנטה איתמר פרץ שחר סהיטי אבו פרחי דוידה ספסל: משפתי קמארה בן הרוש יחזקאל בליץ' סיסוקו וארלה מלדה מדמון
-
יש אבל ממש בקטנה הם מושקעים בזה בצורה מטורפת, כמו שכתבו פה גם כשהיו מס' פעמים נסיונות כמו בחוף ליד צ'רלס קלור או מול כיכר רבין יום אחרי הם עלו על זה יש המון אוהדי מכבי בתל אביב פשוט לדעתי האולטראס והארד קור שלהם גרים בעיר ושלנו לא