Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

Posts פורסם על ידי קובי השועל

1. רז שלמה בערך היחיד שיכול לשחק בסגל את הבלם השמאלי ורואים את זה מאז שחזר לקבל דקות. מוקדם לדעת אבל קשה לי להאמין שפטאצי יפתח, במקרה הטוב יעלה מהספסל מה שמקשה מאוד על מציאת פתרונות.

סלוגה

נחמיאס סטויץ' אסנטה

רביבו  סיסוקו יוריס  דוידה

תורג'מן    גבי

זהבי

שלמה, מדמון, פרץ, פטאצ'י ויחזקאל זה לפחות 4 באנקרים בהרכב, מבאס.

לאזטיץ' לדעתי יתן לתורג'מן את הפתקיד של מדמון במשחק האחרון וערן יכנס לשפיץ. במקום דור פרץ יעלה יוריס ואני מקווה שהוא יתן לו לשחק את ה6 וגבי יכנס לתפקיד של פרץ.

2. היחיד שיכול כרגע לרדת מההרכב זה אולי מדמון(שגם לו מגיעה הזדמנות אמיתית בכמה משחקים רצופים), איך אפשר לשלב את יחזקאל, פטאצ'י וזהבי בהרכב? חתיחת סיפור. לאזטיץ' לא יוותר על סיסוקו, גבי ופרץ לדעתי ונשארנו עם 3 עמדות לדוידה, תורג'מן, זהבי, מדמון, יחזקאל, פטאצ'י ואת אדו ולאיוס אני לא סופר כרגע.

3. 6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מצטער להוריד, לא כזה אוהב את הרעיון (למרות שמודה שמלא מועדונים גדולים בעולם עושים את זה), עוד לסחוט כסף , האיכות של הרטרו היא די זבל ברמת העיקרון, זה אפילו לא הבד של הפילה (שגם הוא לא פילה באמת), נראה שהשנה תיהיה השנה הראשונה שלא אקנה כלום. 

מעבר לזה שאם כבר עשיתם חולצה מיוחדת , למה השחקנים בכחול והשוער בצהוב? 

לסחוט כסף? אתה מבין שזה השקעה במועדון שאתה מקדיש לו את חייך? אני רואה את זה כהשקעה שתחזור אליך בחזרה וככה כולם צריכים לראות את זה. דבר שני, אף אחד לא דרש ממך לרכוש משהו אליהו. דבר שלישי, הכחולה לצערנו הרבה יותר מוכרת והשקיעו בה יותר.

4. 13 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

בסוף זה קבוצה של 9 נגרים + 2 זרים טובים. 

חוץ מקנגאווה וונטורה אף אחד לא שווה הרכב במכבי. 

ליטרלי בהרכב שלהם יש 4 שחקנים שמכבי שחררה בחינם, 2 מהם בקיץ האחרון (בלטקסה דביטון אליאל פרץ ומזרחי).

ההבדל הוא על הקווים. 

שים אצלנו כל רוני לוי גנרי ואנחנו באליפות דו ספרתית. 

פתיחת העונה שלהם הייתה מזעזעת + אירועי סכנין. 

כל המומנטום והביטחון שלהם נבנה בגלל החולשה שלנו ושל חיפה והתחושה שזאת העונה שלהם.

הנדסת תודעה מהמרנינות שחווינו.

החולשה שלנו ושל חיפה בנו את הביטחון של ב"ש? די נו. הם פשוט קבוצה טובה ולא שבירה שעושה אחוזים מהגבוהים שהיו פה, אבל על הדרך "הליצן שבקווים" לקח מב"ש 4 נקודות.

לאזטיץ' לא מושלם ורחוק מזה אבל מעטים המאמנים והקבוצות שהיו לוקחים את העונה הזאת בדו ספרתי אם בכלל זה הגיוני מטמטית כי אתה מדבר על איזורי ה90% הצלחה מה שלא היה כאן מעולם.

5. קשה מאוד לקחת אליפות לבש של העונה

הם עם 3 תוצאות תקו ו2 הפסדים, מכבי עם 6 תקו ו3 הפסדים. הם באמת עושים עונה אדירה עם אחוז הצלחה של מעל 80%. זה קצב פסיכי ואם הם לוקחים 6/6 עד סוף העונה הסדירה הסיפור גמור ובצדק!

6. ההרכב שעלה מדמון הוא האידיאל כרגע ושיפנים כבר. בלי שטיקים של מעבר בין הגנה להתקפה, שחק פשוט. לסרדינים:

סלוגה

שלמה סטויץ' אסנטה

דוידה    יוריס גבי    פטאצ'י

פרץ

תורג'מן  מדמון

7. 4 דקות לפני, gilad-b said:

דבר נוסף -

זה שהקבוצה הזו מופקרת בכל מה שקשור לאימון הגנה כבר הבנו זה שהמאמן מוריד את הרמה של כל הבלמים עם עמידות הזויות הבנו

ובכל זאת - למקין בגול השני, הייתכן שיש בלם שעבר את גיל 10 שלא היה יוצא צעד קדימה להתיישר עם הקו של החצי ולתפוס אופסייד הכי קל בארץ ? לא ראית משחקים של ברצלונה העונה ? דלות אייקיו הגנה לבל בלתי נתפס

בגלל זה לדעתי הוא לא יקבל עוד דקה עד סוף העונה.

8. לפני1 שעה , המכבייה said:

קוזוך לא מעיז לשחק עם ביטון בקישור כי רכות. זה לא שונה ממדמון. ממש לא מכעיס אותי שמעבירים ביקורת, אני פחות אוהב המצאות. יש לי ביקורת בעצמי שלא מבוססת על- שיעלה האפס למטוס. 

כמוני כמוך. אבל ללא אליפות הוא ישלח הביתה לדעתי.

• Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.