Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

Posts פורסם על ידי קובי השועל

1. מי יתן וה' ידאג לאחלה קארמה בשבילם בסוף העונה.

75 אחוז מהמדינה מופצצת עם המשפחה והילדים במקלטים ואת השרמוטות מעניין רק התחת שלהם והדאבל המזוין שלהם בדרכים לא דרכים.

שהקארמה תזיין אותם גם מחר וגם באליפית איכשהו.

2. לפני3 שעות , אורלנדו בלוף said:

גם אני לא מסכים עם המהלך למהר לשחרר את הזרים.

עם זאת ובלי קשר, אין שום ערך ספורטיבי למשחק חצי הגמר.

ברור! אבל בלי קשר למשחק, אני מצביע כאן על משהו יותר עמוק. משהו שמיץ' יהיה חייב לפתור בקרוב מאוד.

3. לדעתי האישית זה שברגע שכל הזרים(כולל בלקמן ומלבד גררו) עזבו את הארץ בבהלה היסטרית כאילו שכל הדרום כבוש והפלסטינים עוד רגע בתל אביב, הדגיש עד כמה אין איזון במערכת הניהולית כרגע במכבי. שום מהלך שקול, שום יכולת לקבל החלטות ולהרגיע את המצב. הזרים יכלו לצאת לאחלה נופש באילת או בטבריה, אפילו יחד עם שאר הסגל והמשפחות ולקיים אימונים באחד המגרשים באיזור. שום יכולת הסברתית וקריאת המפה נכון.

4. לפני4 שעות , YNWA said:

זה שהמשחק ללא קהל ויש צורך להעביר לצפון,זה אפשר להבין 

אבל זה שהוא באיצטדיון הביתי של היריבה, כשיש עוד אלף מגרשים בצפון ואין קהל בין כה וכה, זה קצת מסריח הייתי אומר 

הייתי אומר שזה יותר מגרש הבית שלנו משלהם. בוא נאמר שהמשחקים שלהם איתנו שם לא האירו להם פנים מי יודע מה.

5. קבוצה שמחוץ לטווחי האויב, מתאמנת כרגיל, חיה כרגיל, עם סגל מלא כמובן ובלי שום לחץ נפשי מצד המשפחה והחיים האישיים כשמנגד קבוצה ללא הזרים, שהחיים האישיים שלהם הפכו לגהנום בשבוע האחרון ובלי אימונים מסודרים. 

אחלה ספורט יש בארץ .

6. לפני8 שעות , דקסטר said:

א. לא

ב. סבוריט הרננדס ופשיץ לא יהיו במכבי, הלאה.

ג. קניקובסקי שחקן אגף?

שוב אומר, אם אנחנו לא ממשיכים עם פשיץ' וזהבי לא מאותת שחוזר אנחנו בחתיחת בעיה. שכטר ובלקמן כנראה גם לא ימשיכו ונשאר בלי שום חלוץ טבעי, כשצריך לפחות שניים או שלושה איכותיים בסגל. מסתמן קיץ מאוד מאתגר.

7. 13 דקות לפני, מכביזם זה בדם said:

לא רואה את זהבי מגיע, אבל אם יהיה נס והוא בא - זה נראה מדהים על הנייר. חוץ מזה שכחת את בלטקסה... 

אני חושב שג'ראלדש יישאר, יש לי תחושה שגם הרננדז וגררו. מקווה לקניקובסקי בשביל היצירתיות, ואם פרץ הולך אז פליימייקר זר איכותי. 

עידו שחר וקארצב יוכלו לקבל מקום משמעותי יותר, יהיה מעניין לראות אם אלמוג נשאר או מושאל, צריך חלוץ מחליף ישראלי חדש (בריבו או ז'אן), ונראה מה קורה עם קנדיל וריקן. 

דור ז'אן חייב להגיע לכאן, הוא לא מקבל בכלל דקות בקבוצה שלו ובכיף אפשר להביא אותו בהשאלה. אם פשיץ' לא ישאר וזהבי לא בכיוון של לחזור אנחנו בחתיחת בעיה ושוב צריך להתאבד על חלוץ זר.

8.       טננבאום

זר זר טיבי ג'ראלדש

גלזר גולסה זר(או פרץ אם ישאר)

יוני זהבי גררו

דניאל פ. שרן זאדה קנדיל פיבן קארצב שחר פארפה חוזז קניקובסקי בר כהן ודור ז'אן

לא יהיה פשוט בכלל להביא לכאן זרים אחרי הטילים של המחבלים ימח שמם אבל אם לא יהיה כאן קיץ פסיכי בסגנון של מה שכתבתי כאן, כולל להחזיר את ערן, סאבוריט והרננדס(או מחליפים במקומם) הצלחת לא תחזור הביתה.

• Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.