Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

Everything posted by קובי השועל

1. סטויץ' בחוץ ככה שאין לו הרבה אפשרויות
  2. דוידה ענק אבל מה קורה עם ההחלקות האלו? בכלל זה נראה שהוא מאוד נזהר להחליק ומשחק כאילו הוא בשדה קוצים.
  3. הוא לא הסתדר באגף עם טבארס הביא כמה חורים יפים ונחמיאס נתן שם שקט יחסי, קורה נקסט.
  4. @Double אתה חייב לחשוב על רעיון מה עושים, אני אדאג לקדם מול מכבי.
  5. לא מבין למה צריך 3000 מושבים ריקים כשנתניה בקושי מביאים 300-400. רק אצלנו החרא הזה
  6. לגבי איתמר נוי, הוא בסך הכל עם 620 דקות משחק בליגה. קשה לגבש דעה אמיתית עליו אבל אני חושב שכשבן פה ועוד צוות אנליסטים שהוכיחו שהם מבינים דבר או שניים אפשר להיות רגועים.
  7. סיסוקו, פטאצ'י, אסנטה וסטויץ' באנקרים לעונה הבאה. השאלה באמת אם לא תהיה הצעה שוברת על אחד מהם, בכל מקרה אדו צריך לצאת להשאלה ועדיפות לאירופה. לגבי סלוגה אני באמת לא חושב שיש שוער ישראלי ריאלי שיהיה עדיף עליו ולכן הייתי משאיר גם. אם לא יהיו עזיבות רציניות אז לא צפוי חלון מפוצץ ואני גם לא חושב שצריך אחד כזה. בסיטואציה הזאת יש לנו אופציה לזר אחד נוסף והוא בסבירות גבוהה יהיה מחליף לתורג'מן. יש מלא אופציות לשחקנים שיחזקו את הסגל מבפנים ושם צריך לפעול כמו שהעזנו עם אוסקר, תורג'מן, רביבו ושות'. הימור שלי לעונה הבאה(אם לאזטיץ' ישאר) סלוגה/מליקה אסנטה/יחזקאל סטויץ'/נחמיאס שלמה/בן חמו רביבו/זאדה סיסוקו/נוי גבי/אסרס פרץ/שחר פטאצ'י/דוידה עזו/אניס/לאיוס זר/מדמון/מלדה תרשמו.
  8. לרדת לקרקע לתת הכללל
  9. אין ספק שיש גם את עניין האיכות
  10. הבילד אפ היה מדהים! הסגירות, חילופי מקום והטקטיקה היו פסיכים לליגה שלנו. אם לא יום רע של החלק הקדמי וקצת יותר חדות אנחנו נותנים להם שישיה.
  11. תקשיב ניצחנו אותם בלי מאמץ בכלל זה היה מדהים, הופעה בוגרת ואחראית
  12. 3 חטיפות 32/36 פסים מדויקים 6/6 כדורי עומק ארוכים 100% נצחונות במאבקים
  13. רק של מאמן זה לא משנה, אני מדבר על קור רוח ושמירת השפיות אחי היקר. כתבתי, נתחשבן עם מי שצריך בסוף מאי אחרי מבחן התוצאה.
  14. קמחי הראשון לזהות הוא לא בלבל של הליגה בכלל
  15. @MTA For Ever ציטט מוקדם מידי! שפיות זה דבר בריא בחיים בכלל. אמנם השלם גדול על סך חלקיו אבל כמו שאמרתי סיכומים עושים במאי.
  16. לדעתי סוג של מראה למכבי. ביטון יהיה כמו פטאצ'י אצלנו, ההגנה בימין בהתקפה באמצע ולופז על כל הקו כשמאחורה ישארו שלושה בלמים. בדרך כלל קוזוק עולה 433 די בייסיק. מה שינצח את המשחק זה מי התכונן נכון יותר ברסט דיפנס למעברים.
  17. פקקים שלא מביישים את אצטדיון רמת גן באליפות שלנו טפיייי
  18. זה ברור, המשחק מחר הוא לפרוטקול כי הנק' יתקזזו בין אם במשחק חוזר או בין ניצחון שלהם מחר.
  19. איך מפאקינג נקע גומרים עונה? אני אחרי שבועיים שלושה חזרתי לשחק בשכונה
  20. על חשבון דוידה או ווסלי? הקישור בטון כרגע
  21. גבי איש המפתח שלי כמו תמיד והוא צריך לבוא לקחת את ה-3.
  22. מחכים לתוצאה של המשחק כדי לקבוע את ההחלטה בדיון של ב"ש?
  23. כל עוד גבי, פרץ ויוריס/סיסוקו במכבי לדעתי לא יהיה קשר 10.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.