Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

Everything posted by קובי השועל

1. אנשים עוד לומדים משפטים ב2021??
  2. כנראה שאתה צודק.
  3. לא נראה לי שזה קשור.
  4. תפתח יוזר חדש עם מייל חדש
  5. https://leaan.co.il/CrmLogin.aspx?next=loader.aspx%3Ftarget=hall.aspx%3Fevent=56413
  6. אחוז הילדים נמוך אולי ב1000%.
  7. הסיבוב של פשיץ' והסיומת היו וורד קלאס. אבל, אם הוא נותן קטנה ליוני אנחנו על גג העולם באותו הרגע. הוא באמת היה משאיר אותו מול שער ריק.
  8. דווקא הכל גמור חוץ מאיזה 50 ל13 וכל השאר ל8 עליון. אל תשכחו שכמעט אי אפשר להביא ילדים(סיפור מהתחת) וגם בגלל זה גם בראשון לא היה סולד אווט. שני חברים, אבות שהיו באים עם שני ילדים כל אחד היו תופסים 6 כיסאות לדוגמא והיום אם בכלל הם באים זה זוג.
  9. לא חושב שפרץ יקבל איזשהי הצעה מטורפת, בשבילו הלוואי שזה יקרה אבל יש לו פשוט כמה ליקויים בטכניקה הבסיסית שיהיה לו קשה לתקן. קבוצות היום בדרג הגבוה משלמות הרבה כסף על שחקנים אבל על כאלב שהפוטנציאל שלהם לא קרוב להתממש ונראה שאצל פרץ הוא כרגע בשיא. חושב שאם לא יקבל הצעה מליגה יוצאת דופן אין לו מה לחפש שם. לדעתי ישאר.
  10. כשהוא בא לכיוון 11 בחימום הוא קיבל התקף חרדה והתחיל להשתולל
  11. אני מנוי עם החברים 18 שנה לשער 11 (כולל 4 ברמת גן) בן 33 ואני מרגיש לא כמו פעם. אין ספק שאני מעודד בפיקים ולפעמים קצת מעבר לפיקים ודוחף להרים את מי שלידי אבל לא כמו שהיינו מעודדים פעם אין ספק, עדיין אני מרגיש שלא יכול לשבת ביציע אחר.
  12. הסרטונים היחידים שקיבלתי זה סרטוני מכות מהחורשה מאחורי בלומפילד בחושך. רבאק היה טירוף אתמול ומ11 לא נהנים מהתצוגה כמו שב2 ו7 .. לפחות תצלמו לנו !!
  13. היום ב19:00.
  14. איפה יצחקי הפחדן שיקח קצת את המיקרופון וידבר. כל מנהל מקצועי בכל מקום בעולם נשמע באופן קבוע. תציגו את ההיררכיה, מה כל כך מפחדים, למה קוראים לדוגמא לתמם מנכלית בפועל? מה זה השיט הזה?
  15. פרץ/גלזר גולסה זהבי יוני פשיץ' קניקובסקי זהבי חופשי כשלפניו 3 קילרים של מספרים. OMG לוקחים את הקונפרנס ככה. אפשר כמובן לשלב את גלזר פרץ וגולסה יחד ושערן ישחק באגף חופשי עם סגירות ימינה של אחד הקשרים.
  16. - לא הגיוני כל השריקות האלו לפשיץ' - לא הגיוני שהשער השני אחרי שאצילי דוחף את גולסה מאושר - לא הגיוני שכל צהוב בצד שלהם הופך לצהוב בצש שלנו מהטירוף על השיפוט החד צדדי - לא הגיוני שהקונצנזוס הוא שהשיפוט איתנו על איזה פנדל בתחילת העונה כשחיפה מקבלת מתנות בכל משחק ואנחנו רק מקופחים אבל אין דבר, עם כל השופטים הזבל פה במדינה בעונה הבאה זה שלנו.
  17. לא הבעיה שלנו. אני אוהב מאוד את משחק הלחץ שלו, המסירה וקריאת המשחקים. כמובן שיש דברים שלוקה בהם אבל כעסקת חבילה הוא אחלה.
  18. הבעיה שאין לך חלוץ כזה בהשאלה לצערינו. היחידים זה תורג'מן מהנוער ורווה אסייג מביתר ת"א, לא חומר למכבי כרגע. נחמיאס לא מסיים חוזה, נכנס לשנת חוזה אחרונה ואולי אפשר יהיה להעביר בסכום סביר.
  19. הרכש היחיד בכסף צריך להיות קניקובסקי. סה טו. זהבי/פשיץ , קניקובסקי/חוזז , יוני/גררו ואולי הייתי משאיר אפילו את בלקמן למקרה שיש מכת פציעות כמו העונה. זה מספיק להחזיר את הצלחת. הייתי הולך גם על נחמיאס בחיוך ענק אבל כנראה שזה כבר מוגזם במכבי. לקישור שחר ופארפה כמו שכתבתי זה חיזוק די רציני. לא יודע, גם את ריקן הייתי משאיר.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.