-
Last visited
Recent Profile Visitors
18,438 profile views
-
אני בעד השאלה של ניקו עד יעבור זעם בסוף העונה שנדע מי המאמן לעונה הבאה ובנתיים להביא זר בהשאלה פלוס אופציה ויש מלא איכות בכאלו שלא מקבלים צ'אנס בקבוצות שלהם. ווין ווין לכולם, גם ככה ניקו לא הראה יכולה גבוהה מדי.
-
גלזר רביבו למקין קאמרה אסנטה בליץ' סיסוקו אנדרדה פרץ דוידה ניקו היינו שוברים ככה לביתר את העצמות לחיים של יונה. במקום זה תסתכלו שוב איך עלינו.
-
לא ראה דקה מפתיחת העונה בצליה להחזיר בינואר, יחד עם למקין וסגרנו סיפור
-
גל תהיה גבר פעם אחת ותעלה לפוד, אתה רוצה אני ידבק עם גילעד בי האג-די?
-
אבל שמגנים אתה ב442 או ב433, דוידה היחיד שלא משנה עמדה כמעט במעבר בין התקפה להגנה, אסנטה מתיישר עם רביבו לרביעיית הגנה. רביבו לדעתי עושה הכי הרבה ק"מ במכבי היום כי העמדה שלו לא אנושית לדעתי.
-
הכל עניין של למידה ושינוי מחשבתי, שוב אני אומר הוא לא ישאר בצורה הזאת זה די ברור. אין לו גרייס יותר.
-
הדעה שלי היא שבסך הכל לאזטיץ' מאמן די טוב, ברור שרחוק ממושלם אבל באוברול הוא מספיק פה להתחרות על האליפות ולדשדש באירופה. זה מספיק בשבילי בטח בתקופה הפסיכית שאנחנו נמצאים בה במדינה, קצת פרופורציות. בנוסף לדעתי, הוא יקבל בראש ויבין את המסר- ירצה לקבל ישאר, לא ירצה הוא בחוץ. אתם סתם אוכלים את עצמכם, הפצעים עוד טריים קח עצה ממני תמיד ברגעים כאלו קח צעד אחורה ותנסה להסתכל על התמונה בפריזמה רחבה.
-
הוא סך הכל בובה, אתה נותן לו יותר מדי קרדיט. כמה מילים על מה שעברנו, זה היה באמת שברון לב עמוק לכולנו. התביישתי בכולם, ברור שזה לא מכבי ואני רוצה להיות עדין, דברים חייבים להשתנות. בראש ובראשונה לא יכול להיות שכבר בוילה מדמון מאבד לי כדור ולא חוזר כמו משוגע להחזיר את הכדור, זה קרה גם אתמול ונענשנו על זה תגיד מי אתה בכלל? גם ככה אתה לא מצליח לתת פס אפילו, מהר ליציע. הדבר הזה צריך להיות דוגמה לכולם. לא מבין את הטימטום הזה סליחה! דבר שני, כולם מדברים על רוטציה ובצדק, מה זה הביזיון הזה? איפה ההנהלה והצוות המקצועי? לאף אחד אין זכות לבוא בתלונות למאמן? השקיעו כאן כספים ומאמצים אדירים לשים פה סגל מצויין ואם אתה בוחר לשחוק 11-12 שחקנים זה נטו עלייך. לא מתקבל על הדעת ואני לא מדבר רק על המשחק נגד ביתר שאתה גומר כאן לשחקנים את הביטחון ולא מצליח להשתמש בסגל. אסטון וילה שיחקו גם בראשון ועשו 5-6 שינויים מהמשחק נגדנו ונתנו רביעיה בליגה אז אתה לא תעשה את זה? מה זה הדימיון מודרך הזה. לסיכום, מיץ' יודע בדיוק מה הם הגבולות והוא יציב אותם ללאזטיץ', במידה ולא יתיישר הוא לא ישאר כאן. כרגע המבחן שלו זה איך יוצאים מזה לקראת ליון, אשדוד וב"ש. אני מקווה שעם החזרה של בליץ', קאמרה ועם דקות לניקו אנחנו נראה אותנו חוזרים למסלול עם דגשעם חריפים מאוד למאמן. רק מכבי!
-
לידיים הטיפשיות של שועה נפלת, מה שאומר שאתה עוד יותר ערס ומטומטם ממנו.
-
איתמר נוי ועידו שחר שחקנים מעולים מהספסל, הם פשוט לא מספיק טובים כרגע להרכב בעיניי. הייתי עולה עם לדרמן וסיסוקו שיודעים יותר לרדת ולהניע, פרץ דוידה וארלה וניקו. גם אנדרדה במקום וארלה בהרכב זמין מבחינתי. נקודת הטורפה של ביתר זה ההגנה כמובן וצריך ללחוץ אותם כמו זומבים, הם בלי ירין לוי שעוד מצליח לשחרר לחץ לפעמים.
-
תתמקדו היום בקבוצה האדירה מבש חיפה לא רלוונטים, בש פשוט קבוצת בטון לא פציעה שתנצח ביא היום ניצחון מוחץ
-
מתי השער שדה האחרון של המדמון? הוא לא באיזור חיוג של חלוץ פותח במכבי.
-
הרגשה שאחד הקשרים נותן מחר פצצה לחיבור מ30 מטר ע"ע גולסה בהולנד.
-
משפתי קמארה שלמה אסנטה רביבו סיסוקו לדרמן בן-הרוש נוי פרץ פרחי להתחיל 541 רגוע בתקווה לטוב ובסוף לעלות את דוידה, אנדרדה, וראלה וניקו לנסות לעקוץ.
-
ההרכב ה"שני" שלהם עם סאנצ'ו, מאלן וווטקינס בהתקפה. בהחלט נחזור עם הנקודות.