Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

17,527 profile views
  1. הראשון שאני סוגר ל3 עונות הבאות זה יוריס
  2. ב"ש ב7 המשחקים האחרונים ספגו שער אחד בלבד, זה כוח אש. בזה אני מאמין לפחות.
  3. חכה עד שתראה מחר את סבע מפרק עוד קרסול והשופט צועק על השחקן שזה נקי ושיקום או שיצא לקבל טיפול.
  4. עזו ודיארה בצד אחד דוידה ויחזקאל בצד השני מתאים לי, רק שישאירו אחד ברזילאי באמצע ואני מסודר.
  5. סטויץ' ענק ובו זמנית מוכר לא קטן
  6. הגיע הזמן שהרבה פה יכתבו שאין להם מושג בכדורגל והם הזונות של לאזטיץ'. ב10 שחקנים, נגד השופט, נגד הואר ועם כדורגל נטו של אולי 40 דק' דחפנו להם צינור, לכולם! בראבו לאזטיץ', בראבו מכבי! על פטאצ'י כבר אין מה להוסיף, חבורת גברים שהשאירה אותנו ללא מילים היום. תודה לך אהובתי
  7. הרכב מעולה תפסיקו להתבכיין ותתחילו לעודד ערימת לוזרים
  8. מאשימים את השחקנים של סכנין שפחדו לעלות למגרש אחרי ש50 אוהדים של ב"ש ירדו לדשא עם מקלות? בוא נראה את ב"ש עולים אחרי דבר הפוך בדוחא.
  9. סורקין סטויץ' נחמיאס אסנטה רביבו סיסוקו מדמון גבי פטאצ'י דוידה תורג'מן יאלה מכבי
  10. בלי לבדוק המאזן של חיפה איתו הוא חיובי בהרבה ממכבי איתו.
  11. שניר לוי זה אדם חלש אופי ובא עלינו קבוע, מה שהוא עשה היום במדינה נורמלית(לא טופ) הוא יורד לשפוט בליגה ב'. בושה וחרפה!
  12. אגב, המשחק האחרון שלא ספגנו בו בליגה היה לפני סיבוב נגד סכנין. הגיע הזמן לסגור מעגל ולצאת לדרך הגנתית וקבוצתית טובה יותר.
  13. אם אפשר לדבר מקצועית שני דברים מפריעים לי כרגע מעבר לזה שאנחנו סופגים גול משחק. הראשון זה איך אנחנו לא שוברים קצת לחץ עם חצים לאגפים כמו שהיינו עושים בתחילת העונה, קצת לערער את היריב לחשוב. הדבר השני זה האם פרץ וגבי באמת כל כך נחוצים בהרכב ביחד? הרי הדקות הטובות שלנו שהפכנו בטרנר היו כשפטאצ'י עבר לאמצע ושיחקנו עם דוידה ויחזקאל באגף.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.