-
Last visited
About אין עוד מלבדי
- Birthday 10/07/1987
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
2,790 profile views
-
מילא הבאתם רק ריפליי אחד של הגול שנפסל, מילא לא הבאתם לנו סרטוט של קו הנבדל אם היה או לא היה, מילא החלקתם את זה באהלן אהלן בלי לוודא האם באמת פרץ היה בנבדל, אבל להעלים את זה מהתקציר? שאפילו בחדשות הספורט לא יספרו לנו שנפסל גול? לפני מחזור אחרון שכל גול קריטי? למה לעזאזל זה מרגיש לי מסריח?
- 13 תגובות
-
10
-
ערן זהבי יעזוב את מכבי תל אביב בתום העונה
אין עוד מלבדי replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
העזיבה של ערן כואבת ומבאסת אבל זה היה צפוי. במקומו, במידה והוא לא רוצה לפרוש אלא לשחק, גם אני מודיע על עזיבה. אחרי עונה כזאת קשה מבחינתו, מהלך הגיוני. בעיניי מכבי יותר גדולה משחקן כזה או אחר והעזיבה שלו לא תפגע בנו במובן במקצועי. מה שאותי מדאיג זה שהליצן על הקווים הולך להשאר גם בעונה הבאה. -
אפשר לומר על אוהדי מכבי הרבה דברים, אבל אי אפשר לומר שאפשר למרוח אותו. אליפות לא אליפות, אתה לא יכול לבזבז זמן במשחק בית הכי חשוב העונה מול הפרצוף שלנו. לראות את לאזיטיץ קורא אליו את סלוגה במצב נייח שלנו, ומאותו רגע סלוגה פשוט מגביר את בזבוזי הזמן ומשחק הכי לאט בעולם אחרי שגם ככה מהתחלה לקח תזמן. המאמן הזה לא מבין איפה הוא נמצא. אני לא אוהב בוז, אבל זה היה מהמוצדקים שנשרקו.
-
אם אין פה ניצחון טכני 3-0 אני קןרא למכבי לפרוש מהליגה. לא צוחק.
- 349 תגובות
-
20
-
יש לנו אחלה קהל שחיי את המשחק תפסיקו לעשות סיפור מכל דבר.
-
אני לא ארד לתת רמה שלך כי התגובות המסריחות שלך כלפי אנשים מוכרות פה, אז אתייחס עניינית. אני לא האשמתי, רשמתי שכך אני מבין ובסוף גם שאלתי האם אני טועה. דבר שני, מכבי קונים מאיתנו ב45 ומוכרים ב115 לפחות. לא אמרתי אם לגיטימי או לא, רק ציינתי עובדה. קראתי מה שרשמו לפני. נו ו? מכבי ענו על זה בצורה לא ברורה בעיניי ולכן שאלתי.
-
ממה שאני מבין לגבי המנוי הדיגיטלי זה שמכבי מנסים לגרום לכך שרק הם יוכלו לספסר על אוהד שלא יכול להגיע למשחק ורוצה למכור. כלומר שנהיה חייבים למכור למכבי ב45₪ ושהם יוכלו למכור ב115₪. אם אני רוצה למכור במחיר שמכבי מוכרים או אפילו במחיר עלות? אי אפשר. אם אני רוצה פשוט להביא לחבר את המנוי? אי אפשר. אני טועה? במידה וזה ככה, אני לא מבין איך זה עובר בשתיקה.
-
אני מאמין שסיימנו עם כל השירים האלה
-
אז? משחק גמור אתה עושה חילופים רק בדקה 70? משפיל את זהבי דקה נותן לו 8 דקות לשחק? למה לא להכניס אותו מחצית שניה ביחד עם תורג'מן? כל משחק שאנחנו בפיגור הוא פתאום דקה 70-75 זורק את כל הספסל דשא מקווה שמישהי יציל אותו. שום יצירתיות שום גיוון, חילופים מאוחרים, שחקנים בתפקידים מומצאים. על הפנים.
-
הרי אין שום סיכוי שזה הולך לכיוון טוב. נראים חרא, הלכת נגד הכוכב הכי גדול בקטע משפיל אפילו והיום היה השיא. כל דקה שהוא פה זה פשוט בזבוז זמן לכל הצדדים.
-
אמיתי שבש מונעת מאיתנו במצב מלחמה להכנס גם ליציע הדרומי בטרנר כי... ככה בא להם? איך אין רעש מטורף על זה? תארו לכם טילים בדרום ומכבי מונעים מאוהדי בש להכנס לכל היציעים בבלומפילד סתם כי בא להם.
-
מכבי - סוסיאדד | הכי חשוב בליגה האירופית(?)
אין עוד מלבדי replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
לא מבין איך ספורט 1 מחזיקים את נימני וויץ באמת. פשוט מורידים את ההתלהבות והחשק. כל משחק הם "מאוכזבים" "רמה נמוכה" "מצפה ליותר" שום נתונים שום חידוש רק משדרים בחוסר חשק מה הם רואים ונותנים עקיצות תוך כדי של ייאוש ממה שהם רואים. כל משחק ככה איףףף -
אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות
אין עוד מלבדי replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
במקרה וקורה נס ואני מצליח לצורך העניין לקנות 3 כרטיסים מאותו היוזר, לא תהיה בעיה של אימות בכניסה ל2 שאיתי? -
דווקא דעה מאוד פופולרית. אבל נראה לי זה קרב אבוד מראש.
-
מאיפה המצאת את השטות הזאת?