Jump to content

ברווז צהוב

משתמשים רשומים
    80
  • Last visited

Everything posted by ברווז צהוב

1. מה עם כרטיסים לאלוף האלופים למה תמיד הכל בשנייה האחרונה במועדון הזה ובמדינה הזאת
  2. החלוצים שלנו לעונה הקרובה : ניקולאסקו מדמון אבו פרחי מלדה (?) אני טועה? מרגיש לי התקפה של מכבי נתניה קצת
  3. עונת 2008? אנחנו מדברים על 17-18 שנה בלי החתמת זר מהליגה
  4. מישהו יכול לתת לי את השעון והתאריך המדויק כמה זמן לא החתמנו זרים מהליגה? יענו שיחקו בקבוצה אחרת בליגת העל ועברו ישירות אלינו.
  5. לדרמן,ג'ראפי איתמר נוי. שלושת אלה כביכול סיכמו עם מכבי? אלו השחקנים שיצעידו אותנו קדימה באירופה ויתנו לנו עונה עוד יותר מוצלחת בליגה? זה לא לאיוס/אדו/שחקן בינוני ממוצע?
  6. אלו האופציות לסיבוב 2 וההגרלה ב18.06?
  7. כלום לא נגמר חברים. פרופרוציות לבוא חזקים חייבים לנצח לתת הכל בכל מאבק כדור ובכל שנייה.
  8. אפשר לעשות לי סדר מתי מתאפסת שנת ניקוד? או שעדיין לא ידוע ולא ברור איך זה עובר מתי אני מצליח לגשר את הפער שיש לי.
  9. מעדיף הגרלה לחברי פוראבר מאשר לרענן את לאן שעתיים וחצי ולא להצליח להשלים את הרכישה.
  10. כמה כרטיסים קיבלנו? בדרך כלל מקבלים 3000 בערך לא?
  11. מתי יוצאים כרטיסים מה זה?!
  12. השנה לא איפסו נקודות נכון? מתי מאפסים של שנים קודמות מישהו יכול להזכיר איך זה עובד?
  13. מתי נפתח לחיפה?
  14. וואלה עוד לא התחלנו את המשחק מול נתניה אבל יש הערכה כמה ניקוד נצטרך בשביל כרטיס לחיפה חוץ? נמחק ניקוד כלשהו משנים קודמות? 110-120 אמור להספיק לי?
  15. למה פתחו את האופציה לקנות פוראבר לעונה הבאה אבל עדיין לא נפתחה המכירה למנויים. מה ההיגיון?
  16. בסוף זה על סף המשימה הבלתי אפשרית. וכן אני ראיתי את הקבוצה אתמול מקרוב וגם נגד חיפה ויודע שלאזטיץ' מורה לחינוך גופני בבית ספר עממי אבל אם ננצח 5/5 מהמשחקים שנותרו לנו,נהיה אלופים. עד הסוף נתראה בחיפה.
  17. קיצר קיבלנו בערך 5000 ועוד חציצה של 3000 מקומות ריקים סהכ בצדדים?
  18. כמה רדיוסים יש לחיפה עוד מה זה?
  19. מקווה מאוד שמכבי מגבשים תוכנית לקראת עונה הבאה עם המנויים והמקומות הריקים באיצטדיון. ראיתי שהם פתחו את אופציית הריסייל אבל זה עדיין לא מסביר את המקומות הפנויים שהיו בחלק מהיציעים, 23,500 אוהדים? צריכים להיות 26,000 מלבד חציצה קטנה בין האוהדים של נתניה לשלנו. כמו שכתבתי בעבר : - רייסיל לכל משחק בית/טיקט אקסצ'ינג - ביטול מנוי שלא מגיע ל70% +- ממשחקי הבית ו/או מפרסם ברייסיל את המנוי שלו. - פתיחת רשימת המתנה לחברי פוראבר (לפי ותק) שרוצים לעשות מנוי. והכי הכי חשוב פסילת מנויים לאוהדים שמספסרים את הכרטיסים/מנויים שלהם במחיר מעל עלות לכל החיים היה קרנבל שלם של ספסרות לפני באר שבע חוץ, מי אתם אותם אוהדים שרמוטות?! רק מכבי
  20. רגע של כנות מישהו פה חושב שלמדמון לא הגיע אדום?
  21. אני נותן כרטיס לבש בית ל-11 בסיבוב הבא תמורת כרטיס לטרנר חוץ הקרוב אם מישהו בעניין שיפנה אלי
  22. בעניין הקהל. מכבי חייבת לשים לעניין הזה סוף. - לעודד את אופציית הריסייל של כרטיסים לאוהדי מכבי בלי מנוי,לא הגיוני שיש בכלל קרחות ב13 למעלה/7 למעלה וכו' וכו'. - לבטל מנויים של אוהדים שלא מגיעים ל70% מהמשחקים. -לעודד את רשימת ההמתנה למנויים לחברי פוראבר ללא מנוי. אתמול היה ביקוש אדיר למשחק ועם יחצ טוב,מכבי לא משאירים כסא פנוי.
  23. לא רואה את בכר לא מוציא משם לפחות נקודה.
  24. יאללה מתי פותחים מכירה מול חדרה? שכל הצקצקנים והמביני עניין ישארו בבית תנו לי לראות את מכבי שלי ולנסות להוציא משהו מהעונה הזאת.
  25. בהמשך לדיון המנויים וכמות האוהדים שהגיעה למשחק. הגיע הזמן לעשות 2 דברים : 1. לבטל מנויים של אוהדים שמגיעים לפחות מ-30% מהמשחקים. אתה לא מגיע? תעשה RESALE/תביא לחבר/תפרסם למכירה בקבוצות השונות. 2. לעשות רשימת המתנה למנויים,יש אלפי אוהדים של מכבי שצמאים לקרוע את הגרון ולהגיע למשחקים. בקבוצות הגדולות באירופה יש רשימת המתנה למנויים והגיע הזמן לעשות את זה גם למכבי.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.