Jump to content

הלב_הוא_שוב_ישמח

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by הלב_הוא_שוב_ישמח

1. יכול להיות שאתה איש יקר לא מכיר אותך ברמה האישית,לפי ההודעות שלך פה אני מביע את דעתי על האהדה שלך,אני אדם ציני ועוקצני מטבעי,גם ביום יום,בשום שלב שלב לא רשמתי מה אני חושב על אדו. לגבי העקיצות זה תמיד לאותם יוזרים שהביקורת שלהם מלווה בקללות ומילים לא מכבדות כלפי השחקנים וצוות האימון. מה זה אומר מעיד עליי? בתור אדם?בתור אוהד?
  2. אין מה לקחת אותו ברצינות הוא קורא לעצמו מכביסט לעד,אבל הקשר בינו לבין השם הוא מקרי בהחלט.
  3. ואני חשבתי שאני מהבודדים שחושבים ככה. כל כך הרבה נגיעות מיותרות,איבודים,מסירות רעות היה לנו המון מזל שמאיבודים שלו לא חטפנו גולים
  4. גם לפני מה שכתבת מבחינת נתונים היית שולח את סיסוקו לדעתי לא שווה מקום של זר.
  5. שמע ניקולסקו זה ציפיה ללפחות 16 שערים. אני חושב שהזרים שבאים אצל מנספורד זה רגע לפני התפוצצות כנראה שזו המחשבה
  6. רק אומר סיטי עשו טראבל היסטורי עם סמל באמצע
  7. הצגה של מדים כרגיל אותם אנשים מתלוננים
  8. בא לי לקוות שציניים פה אנשים,אבל יש סיכוי שבגלל משחק אימון הם רציניים.
  9. כל עוד הוא פה אני מתייחס אליו כאל שחקן מכבי
  10. מסכים,מה גם שפרסטיז' עם אחלה עונה,התקפה שלו בשמאל פטאצי באמצע ודוידה בימין ומעליהם ניקולסקו זה יכול להיות מוחץ ברמות הגבוהות
  11. מעניין מאיפה התחיל החרטוט של שועה
  12. 3 שערים ו3 בישולים לא מרשים בכלל,יכול להיות שבליגה הפח שלנו זה יצליח,אותי בכל אופן זה לא מרשים.
  13. על סמך מה הוחלט שהוא 2 רמות מעל הליגה? על פי סרטון?
  14. סיסוקו לא שחקן טוב בכלל,יוריס זו אבידה גם הכי טוב בארץ וגם ישראלי
  15. אחלה דוידזדה,גם כשלא שיחק לא הוציא מילה מהפה,מקצוען אמיתי.
  16. רכש נהדר של בש,נותר לקוות שהוא יהיה בכשירות כמו כל השנים ולא כמו העונה.
  17. מופוקנג רכש קלאסי של מנספורד הוא ועזו על העמדה זה נהדר,באמת מקווה שפטאצי יעבור ל10,לדעתי יהיה אדיר שם.
  18. הסעיף שחרור של למקין היה עד ה1.4. חודש לפני אמרו שהוא לא ברמה,אף אחד לא ידע שהוא יציג פלייאוף גדול,מת על ההודעות של מכבי עשו טעות
  19. כמה אחוזים יש לנו על אוסקר?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.