Jump to content

דיברנו עליו יורם

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by דיברנו עליו יורם

1. מוכר כרטיס למכבי אייאקס, גוש 123, שורה 17 750 שקל, גמיש במחיר
  2. מוכר כרטיס בודד לגוש 123 ב750 שקל(המחיר קנייה), גמיש במחיר
  3. באמת היה פנדל? הייתי בטוח שלא
  4. אתם ענקים איזה כיף לשמוע אתכם נשפך מצחוק לאורך כל הפרק
  5. איזה כיף, כמה כיף לסיים עונה כזו קשה מכל הבחינות עם אליפות מתוקה ומרגשת. ייני וסבוריט מאוד יחסרו, אגדות
  6. גאון כדורגל, איזה שחקן אדיר
  7. הסמל האמיתי האחרון בכדורגל שלנו, יחסר לנו מאוד. לדעתי פורש כמו ענק ברגע הנכון אחרי אליפות מרגשת. אגדה!!!
  8. יום שננצור כל החיים, עוד טיפה וזה דאבל מדהים.
  9. זה לא יחזיק מעמד, חייב לשנות משהו עידו שחר לקישור אולי
  10. אם לא קוראים לו רובי קין כבר מזמן לא היו שוקלים להשאיר אותו, חרא של מאמן
  11. מאמן כל כך גרוע וחסר מושג כזה, כל משחק עולה גרוע, לא יודע להגיב תוך כדי המשחק גמר לנו פעמיים הפרש של 10 הפרש, בטיל הביתה גם אם לוקחים איכשהו את האליפות הזו.
  12. חרא עלינו איזו עונה סיוט, קבוצה מאניה דיפרסיה
  13. להביא!! איזה שחקן ואו
  14. אוהב מאוד את סבוריט והיום הוא היה עם משחק מצוין, אבל כשחקן זר כבר אין לו מקום במכבי לצערנו הרב. כבלם בקו של 4 הוא לא מספיק טוב, מגן כבר לא ראינו תקופה ארוכה ויש את רביבו בתפקיד שנהדר. במערך של שלושה בלמים כבלם שמאלי הוא מעולה, אבל זה לא המערך שמכבי תשחק כנראה(ובתקווה) אם היה נחשב ישראלי, ברור שהיה חייב להישאר.
  15. כמה מפתיע, כוס אמא של הערוץ הזה
  16. שיחקנו חרא אבל היום השיפוט היה מכור, חוץ מהעניין עם הפנדל שברור שיש משהו מסריח, פה כל שריקה של השופט הפוכה, 7 צהובים וב"ש ם 0! יענקלה מכה שנית, מכור.
  17. איזו עונה מתישה וקבוצה עוד יותר מתישה, אין לי כוח יותר אנחנו קבוצה עם סגל בינוני פלוס, עם מאמן חלש מאוד.
  18. משחק אדיר שלו, שאפו ענק
  19. הכי מפחיד שהרביעי יקרה אני לא סומך על מכבי השנה, קבוצה שהיא פריכה מנטלית ומקצועית. נקווה שלא ישפיע על המשחק נגד חיפה בשני ושנעשה את העבודה, זה הכי חשוב.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.