Jump to content

elbanana

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by elbanana

1. הם נחמדים. הסטנדרט מהעונה שעברה מאוד נמוך ונראה לי שזו הסיבה ל"התלהבות"
  2. תחכה לגמר גביע, למרות שגם משחק מול נתניה או פ"ת יעשה את העבודה, זה בכל מקרה רחוק בצורה קיצונית ממה שהוא מכיר לגבי אמוציות, גיליתי שזה זהה גם כשמשחקים איתם. בהתחלה התלהבתי שאין צעקות וויכוחים על כל פאול/חוץ/מסירה והאווירה מחויכת ואז הבנתי שלאף אחד אין מושג כמה כמה ושהם אשכרה נעלבים ממני אם אני טיפונת נותן גוף וחוטף כדור. לעניין למקין, אם הוא הולך לשם הוא לא יתקדם במילימטר. אין שם טקטיקה או אווירה תחרותית. חבורה של פידלפים מחוזקים בזרים וכוכבי עבר שבאו לקייטנה. החלטה מטומטמת לשחקן בגילו אם אכפת לו ממשהו חוץ מנוחות וכסף.
  3. לא הייתי בגמר פלייאוף MLS, אבל במשחק פלייאוף שהייתי היתה אווירה מביכה של משחק ראווה עם קהל סטייל ועד עובדים שקיבל כרטיסים חינם ולא יודע איך להגיב למתרחש כי הוא לא יודע מה זה אומר כרטיס צהוב או קרן. בכריזה בכל עצירה שירי פופ בלתי נסבלים ואיזה סתום שמפטפט למוות וצורח כמו בהצגת לוחמים בUFC ובגולים זיקוקים כדי להלהיב את ה"אוהדים" שיצלמו ויעלו לסטורי. משעשע פעם אחת כחוויה אנטרופולוגית, לא אחזור לשם בחינם ומעדיף משחק בליגה לאומית בכל יום שתתן לי.
  4. מקצועית זאת ליגה עצובה. הייתי לאחרונה במשחק פליאוף של אינטר של מסי. תחושה ואווירה של משחק ידידות/ראווה, רוב השחקנים המקומיים מרגישים כאילו כשלו בענף אחר ועשו הסבה לכדורגל. חסרי טכניקה, מושג ויסודות בסיסיים.
  5. חסרים לי פה - 1-0 בוסרמיל מחזור אחרון 94/5 1-0 מול ביתר בבלומפילד אחרי החמצת פנדל של נימני 95/6 1-0 בדרבי גול של רודריגו אליפות 02/03 האווירה בשבת לגמריי הזכירה לי את הניינטיז ואם להיות יותר ספציפי את ה5-0 מול אוסטריה משום מה.
  6. הנטייה הטבעית היא לרצות שילך כי בדמיון עומד להגיע אובארוב או אניימה. במציאות הוא השוער הכי טוב שעמד בשער מאז שפרץ הלך, והיה לא רע בכלל. מקווה שלא נצטרך להתגעגע יותר מידי. תודה על הכל.
  7. המקלים מתירים אך ורק תחתונים מכיוון ששמים אותם על הזין ואין רואים אותם בפרהסיה. המהדרין ימנעו מכל זכר לצבע המקולל. מי התיר לך נעליים וגרביים?
  8. מנסים להרדים אותנו בתקשורת. אם לא נגיע שבוע הבא חדים ודרוכים למלחמת עולמות עם מנטליות ווינרית - נאבד את זה בקלות. ראה ערך חיפה בעונת הקיזוז. זה לא בכיס שלנו. בית"ר קבוצה קשה, במיוחד כשאין עליה הרבה לחץ.
  9. סלוגה רביבו למקין שלמה אסנטה יוריס גבי תורג'מן פטאצ'י דוידה זהבי ושתורג'מן זהבי ופטאצ'י יתחלפו בעמדות עם כיוון השעון
  10. זה למה הם צריכים את ערן. זה בדיוק הטיפוס שסוחף את כולם לעבוד קשה בגלל הדוגמא האישית שהוא נותן. בכללי ערן נראה לי בכושר הכי טוב שהוא היה מאז שחזר לפה. יכול להיות שירד ממנו הרבה לחץ בגלל שהוא יודע שהוא עוזב ויכול להיות שהסיטואציה עוזרת לו לדחוף את עצמו לקצה. חושש שהעזיבה הזאת תהיה כואבת מהצפוי, במיוחד כי אנחנו עלולים להשאר בלי תחליף הולם.
  11. זה מהיוצרים של תורג'מן באגף ויוריס ב8 מול בית"ר כשגבי ודוידה מחכים על הספסל. תחושה ששמו לך מקלות בגלגלים.
  12. אני חושב שזה מאפיין חזק בכל העונה הזאת. התחושה שהיית יכול להוציא הרבה יותר אחרי כל משחק, ושמקובעות/החלטות לא ברורות של מאמן ולעיתים גם מנטליות לא מספיק טובה של שחקנים מנעו את זה. מרגיש ככה גם אחרי חלק מהניצחונות. האליפות ממש לא של ב"ש, זה לגמרי מרגיש רנדומלי כרגע.
  13. חוץ מפטאצ'י אין לנו שחקן התקפה אחד שעלה בהרכב ואני סומך עליו שישים גול גם במצבים טובים מאוד וזה סיכום המשחק והתקופה בגדול. -סטואיץ' במשחק מחריד, מזל שלא הפסדנו בגללו -דוידה הטוב בהתקפה אבל גם הוא עם בעיית סיומת -למקין מראה את היכולת מהצעירה כבר כמה משחקים, היום כבר לא הייתי מופתע, רק שימשיך ככה -תורג'מן לא הגיע למשחק -מדקה 70 כמעט כולם נפלו מהרגליים, לא ברור. -זאת לא שאלה אם סיסוקו יאבד מאחורה, אלא כמה פעמים ואם נספוג מזה. לאזטיץ' כרגיל עושה לאזטיץ'. שוב, הסכמה גורפת שלי במחצית עם אוהדים פשוטים שלא מתפרנסים מכדורגל שסטואיץ' ותורג'מן צריכים לצאת, שאין סיכוי שנראה חילוף עד איזור דקה 75, ושגם אז זה יהיה חילוף חסר משמעות. לא טעינו. חדות וקור רוח בסיומת ומלחמה/ביטחון בהגנה וזה שלנו, זה פשוט באותה מידה שזה מסובך....
  14. לא מסכים. לדוגמא- הייתי בסרביה בסיוט מול אולימפיאקוס, וכשדוידה הוחלף עמוק בהארכה הוא יצא ממש מולי, התקשה לישר מבט וניסה במין בושה נוירוטית לבקש סליחה. באותו הרגע התקשתי להראות איזשהם גילויי חיבה אבל בדיעבד הרגע הזה גרם לי לכבד אותו.
  15. מקווה לזה: סלוגה רביבו סטואיץ למקין אסנטה יוריס גבי פטאצ'י ערן דוידה תורג'מן מאמין שבפועל נראה לפחות 2 החלטות רעות/שחקנים שלא בעמדה שלהם, מול היריבה הזאת זה עלול להספיק
  16. אני מתעב חכמה בדיעבד ולשמוע כל מיני גוטמנים צועקים שבוע שעבר איך תורג'מן לא פתח אחרי שצעקו חודשים איך זהבי לא פותח מעורר סלידה. מצד שני דברים לדוגמא שהיה לי ולחברים שאיתי ולא מתפרנסים מכדורגל קל מאוד להגיד לפני המשחק: 1) יוריס ב8 זה חילוש וסיסוקו לא יציב/בכושר. שחק עם יוריס ב6 וסיסוקו בספסל. 2) תורג'מן לא שחקן אגף! מי שמלכלך על המשחק שלו אתמול מאשים את הבנאדם הלא נכון. אם אתה רוצה אותו ואת זהבי ביחד שים אותו חלוץ ואת זהבי כ10 שמצטרף לרחבה. כשאתה פותח משחק עם שני שחקנים פחות מתפקדים כי הם לא בעמדה שלהם + שחקן בכושר גרוע ב6 אתה שם לקבוצה מקלות בגלגלים. ככל שהקבוצה מולך יותר טובה זה יותר יפריע. חוסר היכולת שלו לתקן ולנהל משחק זה משהו שלא השתפר אפילו טיפה מתחילת עונה. אני חושב שהוא מאמן רע בעיקר בגלל הדברים האלו. אם כל אוהד פשוט יודע לחזות שזה לא יעבוד ואתה עוד חוזר על זה שוב ושוב - אתה לא אמור לאמן במכבי.
  17. מחשבה מהמשחקים האחרונים, רושם דווקא אחרי משחק טיפה פחות טוב שלו- סלוגה שוער מספיק טוב, לא חובה להחליף. לא הייתי ממהר להרפתקה עם שוער יווני/פנמי/אחר לפני שאני בטוח שהוא באמת יותר טוב כי סלוגה מספיק טוב וזה לא מובן מאליו.
  18. גרנט בקדנציה שאחרי הדאבל זה הסיוט בהתגלמותו, שחור בעיניים שלא משחרר גדוש במניפולציות ופוליטיקות. הקטע המודגש מייצג טיפשות וקיבעון בעיניי. בדר"כ מאמנים מוחלפים אחרי שכבר הכל קרס והסיכוי לאליפות גמור ופה הטעות - לא לזהות ולעצור את זה בזמן. זה שמשהו שהוא די נדיר מלכתחילה לא קרה אצלנו ספציפית בכמה שנים שאתה רואה כדורגל לא אומר בשום צורה שהוא לא יכול לקרות. ע"ע ברדה בהפועל לדוגמא. זכור לי גם גביע וכדורגל טוב עם ניר לוין וקרסטאיץ' שעשה יותר נקודות מחיפה מהרגע שהגיע. דווקא בגלל שזה צמוד היה לנו סיכוי גדול להצליח אם היינו עושים את זה בזמן ופוגעים.
  19. עזוב את אדו ולאיוס. אין לנו שחקן אחד בסגל שיודע לתת גולים כאלה למעט אולי תורג'מן פעם בעונה.
  20. סיכוי טוב שלא יתנו מהלכים כאלה כל הקריירה. למעשה, כנראה שאין לנו שחקן אחד בסגל שמסוגל לעשות את זה בצורה הזאת בכזאת תכיפות.
  21. מסכים חלקית. היו לו נסיבות שהקלו עליו להכניס את אוסקר כמו שאתה מציין, אבל למיטב זיכרוני הוא כן היה מאמן אמיץ. חי את המשחק ועושה חילופים מאוד התקפיים ולא שגרתיים על סף הפזיזות. שונה מאוד מהתרדמת והקיבעון של לאזטיץ'.
  22. דקה 25 בערך: קרן לריינה מול בית''ר, שחקן אחד שלהם עומד ברחבת החמש ליד השוער המחליף שלהם, לא נוגע בו בשום צורה, והשופט עוצר ומגיע להסביר לו לא להתקרב בעוד הוא עונה לו שאפילו השוער לא התלונן. חוסר אחידות על סטרואידים.
  23. אני לא רואה פה שחקן שלא רואה את מילסון, לפחות לא כרגע. והוא עושה את זה בליגה האקוואדורית באווירה של ליגות נמוכות. זה לא אומר שהוא לא פוטנציאל מטורף ועסקה טובה וכו' אבל רק לשם התייחסות, אם מישהו היה מראה לנו שחקן עם לקט ביצועים של אורי עזו מאיזה ליגה נשכחת, לא היינו מתלהבים שיבוא? מרגיש כמו מקרה קלאסי של הדשא של השכן
  24. מתגעגע לימים ששדרן היה מישהו עם מינימום כריזמה וקול נעים שפשוט קריין את מה שקורה על המגרש בממלכתיות ועם פרצי התלהבות מאופקים ואותנטיים. כל כך הרבה זייני מוח.. חלק מתסמיני הדור שכולם חייבים למשוך תשומת לב בצורה מאוסה.
  25. -לא מבין את ההיסטריה סביב הבוז. נכון שזה לא בוז חכם בלשון המעטה שנובע כנראה מסוג של נאמנות מוגזמת, התלהבות מהגול של זהבי ורצון לפצות על הפעמים שבאמת יצא מוקדם/נכנס מאוחר. אבל זה כולה בוז. חלק מהתלהבות של משחק ואולי אפילו גרם לזהבי להרגשה טובה. מה ההיסטריה? מי מצפה בכלל מקהל כדורגל להיות להיות חכם? -דוידה היה מצויין בשמאל וגרם לי לתהות אם זה לא הצד שחזק וטבעי לו, והוא נדחק לימין כי מילסון. -הגיע הזמן להפסיק עם מערך הריקוד על שתי חתונות הזה. פטאצ'י צריך להיות ברוטציה עם פרץ וגבי השחוקים באמצע, וכרגע נראה שדוידה לשמאל ושגיב לימין, בתקווה להתחזקות בעזו והלוואי מילסון.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.