Jump to content

לא מוצא היגיון

משתמשים רשומים
    1
  • Last visited

Everything posted by לא מוצא היגיון

1. חובה לאזרח ולקרוא לו דון שמעון
  2. האמת שאין לי אף אחד מהפריטים הנ"ל באדום אפשר להקל... כמו סמרטוט רצפה, שטיח וכדומה
  3. וואלה חשבתי שזה רק בפורום ורק קומץ... מסיבוב קצר בב"ש עם חולצה של מכבי כדי להוציא להם את העיניים אני מבין שכולם שם חושבים ששדדו אותם וביתר מכרו לנו...ההתאחדות צהובה ועוד שיט בכייני זורקים לי גם "נתראה באלוף האלופים" שוכחים שם שעוד לא לקחו גביע...
  4. רציתי להגיב אבל סיכמת כל כך יפה סיבוב קצר בפורום גמלים מראה כמה חוסר מודעות יש לקבוצה המסריחה הזאת ברמת איגוד השופטים עוזר למכבי ונבדל 4 מטר היום של פרץ... אני לא מחובבי ביתר אבל אשמח שיקחו להם גביע על הראש
  5. עושה כל מיני דברים ואז פתאום משהו מזכיר לי את המשחק מחר וזהו...מעביר חצי שעה בלופ של מה יהיה ואם הפועל חיפה יעזרו ואיך ביתר יעלו ואיך יהיה בבלומפילד אם נכניס ראשונים ואם נספוג ואם ואם ואם...ואז מסקנה אחת. צריך לעלות בטירוף. ראשונים לכל כדור. אם נרצה את זה, זה יהיה שלנו. חייבים. לא לבנות על טובות של אף אחד. פשוט לעלות ולהביא את זה. עכשיו קראתם את ההודעה שלי ועברו לכם 20 שניות...יאללה מכבי
  6. מספיק סיבוב קצר בפורום גמלים כדי לקבל עצבים ולנצח את המשחק במוצש בכל מחיר. לטרוף את הדשא מהשניה הראשונה. חיים בסרט עם רגשי נחיתות וקשקושים על בית דין ושיפוט. אשכרה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. עם כמה שאני לא סובל את ביתר...משהו בתוכי מאחל שביתר יסיימו עם הגביע ואנחנו ניקח בשבת.
  7. שומע את השידור. מזל שצביקה הדר שם כדי להגיד את הדברים הנכונים. מכבי לא צד בסיפור ולא צריכה להיענש. ביזיון גדול.
  8. חריפות? אם זה היה הקהל של מכבי היית רואה מה זה חריפות
  9. חריפות? אם זה היה הקהל של מכבי היית רואה מה זה חריפות
  10. חריפות? אם זה היה הקהל של מכבי היית רואה מה זה חריפות
  11. חריפות? אם זה היה הקהל של מכבי היית רואה מה זה חריפות
  12. שפיגלר המטונף הזה מנסה לקבוע נראטיב. "לא יחודש בגלל האירועים האלימים במחצית הראשונה" שום מילה של מי האירועים...כלום...כאילו יש פה 2 צדדים
  13. לפוצץ את האיסטגרם של הטורקים. לחגוג להם על הראש!!!
  14. איך שהראו הילוך חוזר חייכתי...אמרתי יאאלה נקסט תיכף מבטלים. והמניאק הזה מסמן פנדל שוב...מרתיח.
  15. תחילת המגע מחוץ לרחבה. לא פנדל בחיים. יש שופטים שאתה פשוט יודע שילכו נגדך בכל מקרה גבולי...הפעם אפילו לא היה גבולי. יש פאקינג ואר.
  16. חולצה רביעית 23/24 ואיגל פיגל מהגן הקסום
  17. ביזבזו את כל הכסף על רכש ומשכורות...לא נשאר לצבע לחולצה לפחות פחות רואים את הכוכב שבאופסייד
  18. באתי להעלות אותה. חולצה פשוטה ויפה. לא מסובך...
  19. אחרי החזרה של הצעירים הסגל נראה פתאום סביר. ועדיין... בלם וכנף שמאל זרים זה חובה לדעתי. ואז לשחרר/להשאיל את יונתן, חוזז, אדו, נחמיאס זה המינימום. אולי גם את אבו פרחי ונידם אבל רק כדי שיקבלו דקות. כי בהם אני עוד מאמין שיצאו שחקני כדורגל שראויים למכבי.
  20. נראה סבבה. מעדיף את זאדה. ופותח עם זהבי בחוד ותורג׳י בשמאל. במחצית מכניס את מדמון על זהבי.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.