Jump to content

תמיר יצחקי

משתמשים רשומים
    26
  • Last visited

Everything posted by תמיר יצחקי

1. הצלחתי מעוד חבר זה עובד. תרעננו כל רגע!
  2. אח שלי הצליח השנייה מהמשתמש שלי. עשה כל פעם ריפרש עד שבא לו כיסא ולא עשה לו את התקלה החולנית הזאת. אל תוותרו.
  3. איזה אתר מתסכל, כבר עדיף לחכות שעתיים לפני מחוץ לבוטקה כמו פעם
  4. הוציאו עכשיו בודדים בלאן
  5. ומיד אחרי הגול של בן שהר, כל אוהדי הפועל באצטדיון, ולא קומץ משער 5 כמו שהיה ונהוג להגיד כיום, בשאגה אדירה של "שתהיה שואה למכבי". איזה רגע אכזרי זה היה.
  6. אור אבולעפיה בצ׳אט הכתבים של ספורט 5: ״אור אבולעפיה | צ׳אט הכתבים אז מה עכשיו? לפי התקנון, אם המשטרה מפסיקה משחק ולא מואשמת קבוצה אחת, אז הרי מדובר ב-0:0 ללא נקודות, בדומה למה שקרה במשחק בין הפועל באר שבע לבני סכנין. אם התובע יחליט שמדובר באשמת מכבי חיפה, אז מכבי תל אביב תקבל ניצחון טכני. אפשרות שלישית היא חידוש המשחק ללא קהל מהמחצית השניה, כשהכל תלוי באחריות שתהיה. בלי קשר, מכבי חיפה מסתכנת בהפחתת נקודות בעקבות התפרעות אוהדים והשלכת האבוקות, ללא קשר לפיצוץ המשחק. ההחלטה לא סופית.״
  7. רק מזכיר שבשנים השחורות שלנו היו אוהדים (לא שלנו) ואנשים בתקשורת שאמרו שהדרבי הגדול זה הפועל בני יהודה.
  8. לא צריך לדעת מה השיא כדי לנסות להבקיע את השישי בדרבי או נגד כל קבוצה אחרת.
  9. הראיון הזה זה הדבר הכי חמוד שהיה העונה
  10. בחיים לא יבנה שם אצטדיון של 15 אלף צופים. יבנו שני יציעים ויגידו שבעת הצורך יבנו גם יציעים מאחורי השערים.
  11. איך עדיין לא הציעו לו חוזה ברדיו חיפה?
  12. הם עשו הרגע נושא ציטוטים עבורנו אני מת חחחח
  13. נשבר הבית.ישששששששששש
  14. כאילו שחקני ביתר בודקים איפה יש שחקן ירוק פנוי ומוסרים לו
  15. האם הטוויטר של רעננה ישאר כמו שהוא? זו השאלה המרכזית
  16. בסטורי של mhod מישהו שר (אחרי ההפסד יש לציין) ״שכחו שהם קיבלו 11 פעמים שלוש״ על איזה 11 מדובר?
  17. איזה לייב הצגה של בלקמן
  18. ישששששששששששששש
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.