Jump to content

robertod

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by robertod

1. מיטש עדיין במחנה?
  2. זה נראה פחות או יותר ההרכב הראשון הנוכחי שלנו. טוב שעשו משחק מול קבוצה חזקה כדי שידעו פערים מול קבוצות בלבל הזה שהן הקוטנדוריות שלנו להכנס לליגת האלופות וגם קריאת השכמה להביא חיזוקים עכשיו איפה שצריך.
  3. אובייקטיבית יותר יפה לו צהןב כחול. בכל מקרה בשורה התחתונה חיפה שיחקו אותה שהביאו אותו.
  4. אז איך רוכשים?
  5. דייב? הכוונה לדודה?
  6. אף אחד לא ממכבי אז למי אכפת.
  7. מיץ' עדיין במחנה האימון לאשר החתמות?
  8. עכשיו כולם מרפרשים אתרים ובודקים כל עשר דקות אם יש פוש בשבועיים הקרובים...
  9. אמיתי? סופי? ואוו! מגניבבבבב
  10. ספורט5 מדווחים שהזר מבאצקה סיכם במכבי
  11. כל המנויים חודשו?
  12. אין לי ספק שחיפה יהיו חזקים השנה וירוצו איתנו וגם יביאו שחקנים טובים בהמשך. הנקודה הטובה כרגע שאנחנו עם סגל יחסית מלא, רכש מוקדם והם עדיין בהתחלה של ההרכבה וייקח זמן עד שקבוצה מתחברת.
  13. גם אבו פרחי כבש הרבה במחנה הקודם והושאל..
  14. אין לי שום מושג איך עידן עולי משחק.... מישהו יכול לתאר משהו עליו מלבד מה שרשמו כשחתם?
  15. לא היו לחשושים שיש איזה משקיע שבדרך לקנות את חיפה וכו'? היא מלא באזז ופתאום שקט - מה היה בסוף?
  16. מה פספסתי? רואה כמה שכבר רשמו... שיהיה שועה למכבי או קונטקסט אחר?
  17. איפה חותמים כחול צהוב ככה על כל החולצה בלי שום לבן..
  18. דרבי משחק מוקש הפועל יבואו בטירוף לארח דרבי ראשון אחרי שנה. מקווה שהמחזורים הראשונים לא יאירו להם פנים שיבואו בבלגן ולחץ.
  19. הלכתי לראות סרטונים - מה שיפה אצלו שהוא יכול לשחק בשני הצדדים וזה לא משפיע על הרמה והדריבל. בעיטה די נקייה (לא הכי חזקה אבל מדויקת שזה מה שמשנה). וואלה יכןל להיןת שיחוק ואם כבר מכיר את המאמן יכולה להיות קליטה יחסית קלה.
  20. אני פשוט לא זןכר שהתרשמתי ממנו יותר מידי במשחקים מולם (למרות הגול המצמק)
  21. הוא לא חכם גדול. אתה אומר דבר כזה רק אם אתה הולך לחתום באמת היום/מחר והכל סגור. אם אין שום דבר פרקטי לא רואה סיבה למישהו להצהיר ככה ולשרוף גשרים עם מועדון שאתה מזוהה איתו לפחות..
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.