Jump to content

חרישי הוא הלילה ואפל

משתמשים רשומים
    45
  • Last visited

Everything posted by חרישי הוא הלילה ואפל

1. גם אני זוכר משהו ואז הם אמרו ברדיו חיפה שהם הולכים לזכות בצ׳מפיונס
  2. הכוכבי זהב חייבים להיות על רקע כחול או עם קו תוחם בצבע כחול נייבי אחרת הם נבלעים על הרקע הצהוב
  3. רכשששש יאללה מכבי בהצלחה ניקוווו איך אני אוהב את הסרטון פרומו הזה כמה דקות לפנייי זה נחשב זר מתוך הליגה?
  4. אם כנעאן שלא השלים עונה אחת מלאה בקריירה נמכר ב2.4 מיליון יורו אז רביבו בלי 4 מיליון לא הולך לשום מקום ויהיה בהרכב.
  5. איזה סרטון ספירה לאחור מדהים מלפפוןןןןןן
  6. אני כבר מתחיל עם הקונספירציות - הפסים בתמונה קשור למדים? וולקאם לדרמן יא סכין
  7. איתמר נוי בן הרוש סדריק דון לדרמן כל אלה נחשבים ישראלים כמובן. בן התחיל לעבוד ואנחנו עדיין במאי.
  8. מה עם המדים החדשים כמה אפשר לחכות בושה מי מנהל את מכבי
  9. אהבתי את שבכתוביות שיש בסרטון בטוויטר נתנו רפרנס לזוסוואה עם התירוץ של "טפו סאונד" שלו כשירק על אבי ריקן
  10. עזבו חגיגות, איפה הקולקציה? החולצה הלבנה נוראית בעיני בגלל הפלאפון ואני חרמן על החולצת 26 של השחקניםםםםם
  11. תודה למיטש על כל רגע שאנחנו במעמד הזה בדירוג. אשכרה עברנו את באזל ואנחנו מרחק של קבוצה אחת שתהיה מודחת מלהיות מדורגים בפלייאוף צ׳מפיונס. מדהים. הלוואי שפרנצווארוש יעופו מגול עצמי של אבו פאני בכלל יהיה ענק. אני חושב שכל עוד אין משחקים בארץ עדיף לנו קונפרנס. צ׳מפיונס אפילו את החוויה של להשתתף ולארח ולראות כוכבים אין ואירופית זה אותו דבר רק עם קבוצות יותר מבאסות ת׳תחת…
  12. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  13. ירושלים מלחמההההההה
  14. ה קבוצת כדורגל - היברניאנס שחקן בכללי - הארי קיין שחקן במכבי - האריס מדוניאנין קבוצה ששיחקנו נגדה באירופה - הלסינקי
  15. כנסו עכשיו אמור להסתדר
  16. הבנתי שסגרו את המכירה והיא תיפתח מחדש ב15
  17. הם חסמו את האופציה לרכוש לדעתי, האתר קפוא לגמרי. גם מספר המושבים הפנויים שיש לקנות לא זז בכלל...
  18. אולי אולי לרוני לוי ולצוות המקצועי, לשחקנים לא מאמין שיואב כץ כזה לארג׳
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.