VI-KING #22
משתמשים רשומים-
Content Count
7 -
Last visited
-
Days Won
4
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by VI-KING #22
-
גם אם פטריק ימשיך להיות מאמן עד סוף העונה צריך להביא מאמני כושר, מאמן שוערים. מרגיש לי שלחזור לאנשי מקצוע ישראלים (ועם כל האהבה שלי גם לשורה) זה ללכת אחורה.
-
אני חויבתי ב240, למה? אנשים מדברים על 180
-
בא לי לראות הכתר העונה על דיאנה. אבל לא צפיתי בעונות הקודמות. עד כמה קריטי?
-
אוי לא. אז מסתבר שאני צריך גם מודם משולב ראוטר
-
מסתבר שמסיבה כלשהי אני הכי סומך על הפורום בענייני טכנולוגיה וכו'. דירה של כ-80 מ"ר, זקוק לקליטה והטווח הגדול ביותר שניתן להציע. כולל פתרונות כמו מגדיל טווח. אז מה ההמלצה? מוכן לנסות גם סינים שיאומי למיניהם
- 7 תגובות
-
1
-
יקבים? שוקולד?
-
שלום לכם. אשמח להמלצות על צפון רמה"ג (מרום גולן והאיזור) ו/או קבוצות פייסבוק בסגנון עם המלצות על מסלולים, מקומות נסתרים ולא ידועים ומסעדות טובות. תודה תודה
-
מה אנחנו בעצם יודעים עליהם? אפשר לראות קצת מהלכים מהליגה כדי להתרשם מהרמה?
-
איך בכל זאת תומכים בשחקנים ובקבוצה כקהל?
VI-KING #22 replied to VI-KING #22's topic in מדינת היהודים
למה שלא יהיה אפשרי? -
איך בכל זאת תומכים בשחקנים ובקבוצה כקהל?
VI-KING #22 replied to VI-KING #22's topic in מדינת היהודים
אגב, חשבתי על מחווה יפה שביום המשחק מול הפועל חיפה על כביש החוף מי שיכול יעמוד עם צעיף כשהאוטובוס עובר (או ביציאה מקריית שלום) -
אני עסוק בימים האחרונים בשאלה איך אנחנו יכולים כקהל לתמוך בקבוצה על אף הגבלת הקהל. האם יש עוד אנשים שחושבים להגיע מחוץ לאצטדיונים?
-
גם ראמון רומא
-
יש מכבי בהוקי, מסתבר.
-
לא רוצים שוטרים ביציע!!!
-
https://www.google.com/search?q=אוסף+הכרוזים+והכרזות+כדורגל+מכבי+תל+אביב&tbm=isch&ved=2ahUKEwjasbiqmLPoAhWJ4oUKHdtrARwQ2-cCegQIABAA&oq=אוסף+הכרוזים+והכרזות+כדורגל+מכבי+תל+אביב&gs_l=img.3...157920.159445..159608...0.0..0.160.1745.0j13......0....1..gws-wiz-img.E5rc2qpgMhI&ei=hgd6XtrWBonFlwTb14XgAQ&bih=610&biw=1280 עוד כרזות
-
גם הדרבי גלקטיקוס היו כרזות פיבר.
-
ערן זהבי #2895 תרם חצי מהמשכורת השנתית למלחמה בקרונה
VI-KING #22 replied to הצבר's topic in מדינת היהודים
אין לזה שום איזכור -
מאוד מקווה שגם אם תיאסר כניסת קהל יגיעו לאימון המסכם, יגיעו אפילו מחוץ לאיצטדיון. ובאיצטדיון שומם ישמעו את העידוד מבחוץ. מה לעשות.
-
הייתי בטוח זה פודקאסט בגלל התאזינו
-
היה כתוב, או דובר איפשהו שגם יאניוטיס וגם ניקוליץ' יעדרו?
-
איפה אפשר להוריד היום סדרות? או להיות יותר ספציפי - ראיתי את הפרק הראשון של שנאת מוות (סדרה מהוט 8), אבל אין לי מושג איך רואים את שני הפרקים האחרים