Jump to content

צהוב עכשיו_צהוב תמיד

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by צהוב עכשיו_צהוב תמיד

1. שילמדו לחיות עם תחרות אם הזרים כאלה בינוניים הם ישחקו לא? אין להם מה לדאוג
  2. מוחקים את הזרים בשביל ישראלים בינוניים במקרה הטוב
  3. סרג׳יניו שהיה מועמד אלינו קיץ שעבר נראה אחלה כנף מועמד לבשיקטש עכשיו
  4. אני מההתחלה אמרתי שאסנטה החתמה מיותרת והיו צריכים ללכת על מגן ימני שזאת העמדה הטבעית שלו ואז היה מקום לברזילאי הזה
  5. תורג׳מן הייתי נותן לו 8-9 במנג׳ר בפינישינג
  6. מעניין כמה ריאלי חלוץ כזה ויניסיוס מלו בן 21 ברזילאי שם גול היום נגד מילסון שווי מוערך מיליון יורו קבוצת צ׳וקאריקי הסרבית 6 גולים ב13 משחקים אחרונים השער שלו דקה 4:48
  7. כדורגל זה משחק פשוט אוהדים מבינים את המשחק לא פחות טוב ואפילו יותר טוב מההנהלה רוב הפעמים שנים אמרנו תביאו ווינגר טוב בסוף הביאו אחרי שהאכילו אותנו מרור עם טל בן חיים חוזז ואלמוג וראינו איך זה הסתיים ככה זה מגן ימני הבעיות ידועות שנים איכשהוא תמיד מכבי מוצאת איך לסבך את זה
  8. מי אמר לך שאין להם שמות אתה חושב שביום בהיר אחד הם חושבים על הברזילאי הזה? יש שורטליסטים אבל זה גם עניין של מה שמתפנה בשוק וריאלי שחקנים לא רוצים לבוא לפני שהם ממצים את כל האופציות וזה לוקח זמן בעיקר שאנחנו לא היעד הכי אטרקטיבי בוא לא נשכח
  9. גם איך מבטאים את השם שלו בעברית? בפורטוגזית זה פטאצ׳י בכלל
  10. שלא ימהרו אחרי שזהבי עזב הביאו לנו את סקריונה עדיף שיקחו את הזמן ולא תהיה עוד פאשלה
  11. למה לא לתת לו מיליון יורו וזהו?
  12. מאיפה המידע? עד עכשיו אמרו שלא רוצים להציע לו חוזה חדש בגלל ההתנהגות אם אנחנו יורדים הדרישה של ה6 מיליון פלוס אחוזים אנחנו הזונות של אירופה
  13. הוא עוד לא חתם אתם יודעים את זה נכון?
  14. הם פשוט רואים שיורים על תל אביב לא נראה לי שאכפת להם מה פדיחה ומה לא אלא מה שמצטייר בעולם
  15. אחרי שתל אביב גם נראית פגיעה לא נראה לי יבואו כבר זרים
  16. מלא אקשן סך הכל בסדר סתם יש ליגת האלופות עוד שבועיים מה זה כבר
  17. אלמגור יתן עונת פריצה ויהיה שווה הרבה קיץ הבא זה די ברור
  18. כמה קייל ווקר יש? ברמות האלה שחקנים לא ברמת הכישרון למלא את 2 התפקדים בצורה מושלמת בגלל זה לא מתחבר לזה שונא שההגדרה של התפקיד של השחקן לא ברורה ייני וכאלה שהוא כזה בסדר בהכל אבל לא מעולה במשהו
  19. לא ממש אוהב מגן שהוא גם בלם לדעתי זה או זה או זה אלו תכונות שונות לגמרי אם הוא בלם שיהיה בלם אם מגן אז מגן לדעתי ההחתמה קצת פחות ברורה
  20. לא הבנתי למה אין התפתחויות בגזרת השוער באמת בונים על משפתי? מדאיג רצח חשבתי ששוער זר זה דבר ראשון שיעבדו עליו
  21. הדז׳נפו הזה היה יכול להיות מתכון לפלופ רציני 31 משחקים עם בישול אחד לשחקן התקפה זה יותר מדי בשבילי להגיד next
  22. כל הגלישות האלה שלו בסרטון מזכירות לי את פידלף קצת יש לי טראומה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.