Jump to content

ראש הזהב

משתמשים רשומים
    22
  • Last visited

Everything posted by ראש הזהב

1. לא יודע כמה אני שמח מההחתמות האלה, סניף של הפועל חיפה אני מאוד מקווה שנשמע על זרים פצצות אטום די אני רוצה לרמוס תליגה המזויינת פה
  2. היו רגעים גדולים ההצלה נגד חיפה של רז שלמה בבלומפילד אולי נתנה לנו אליפות
  3. שום דבר לא מגיע לו לא לערבב תשוקו פה!! אחלה אצילי יאללה אפשר לחשוב מה עשה לנו!!!! אחלה גןל היום חגג כמו ענק!! רק כפיים יקבל ממני
  4. מי שיקלל את מיכה ואצילי בשבת לתת להם דרייב אני מאחל לן רק רע בחיים. אצילי מדהים הבקיע היום כמו גדןל!!!! לא לתת להם מוטיבציה! בלי קללה אחת
  5. לא יודע על מה אתם מדברים תראו תתקציר מכבי הגיעה למצבים של מיליארד אחוז גול שלא הגענו נגד חדרה!! דוידה תורגמן מחצי מטר בחוץ רביבו נגיחה מ20 סמ בחוץ דור פרץ מצב שאי אפשר להחטיא ושוב דקה 85 יכל להוציא רוחב לזהבי ובמקום החמיץ מאה אחןז גול זה ששחקנים רשלנים אין מה לעשות לא זוכר שנים משחק עונה שהגענו למצבים כאלה מטורפים
  6. גם האבא ינון נפטר לפני 3 חודשים, עצוב מאוד
  7. מטורף כולם בנונשלנט כאילו העיקר לנצח אין אטרף לתת תרביעי ותחמישי שעל זה תקום ותיפול העונה אולי
  8. סוף דבר המשימה לא כזאת בלתי אפשרית, צריך לבוא בשבת במחשבה שזה משחק גמר ואנחנו בפיגור 4 שערים, לנסות לנצח 3 ומעלה את הפועל חיפה, בש תנצח את נתניה אני מאמין גם בגול 2 ואז נגיע למאני של המאני טיים שאנחנו צריכים לנצח מעל גול את בש בבית, קשה? מאוד.. אפשרי? מאוד מאוד
  9. עקרונית צריך לעשות דבר אחד לנצח 3 לא את בש אלא את הפועל חיפה בש תנצח את נתניה בגול אחד בוודאות ולהשאיר סיכוי קלוש לבלומפילד לנצח אותם בהפרש של מעל גול
  10. 3 קל למכבי, תרשום אין לביתר סיכוי
  11. אי אפשר נגדם שרצים אתם לאליפות, הזייה מה שקורה השנה הכל לטובתם בקטע קיצוני כל משחק שני גול דקה 80 פלוס לא היה כדבר הזה
  12. מהטובות??? מהפחות טובות משמעותית רק יציבה, ונזקקת לחסדי שמיים שהיריבה שלה עם כל החולשה שלנו מאבדים נקודות מסחרית דקה 90.. אתה מסכים שמכבי סופר בינונית ועדיין ללא איבודים שלא יכולים לקרות אלא פעם ב70 שנה מכבי היו באותו הפרש אתם לפחות
  13. מצטער רק עכשיו ירד לי האסימון, מאמן שמרכיב את רביבו ונחמיאס מולחמים להרכב שחקני נפל כאלה לליגה לאומית חייב להתעופף מכאן וכמה שיותר מהר , מאמן חלש גם אם ניקח מאה אליפויות איתו הכדורגל שלן שווה לתחת
  14. מצטער רק עכשיו ירד לי האסימון, מאמן שמרכיב את רביבו ונחמיאס מולחמים להרכב שחקני נפל כאלה לליגה לאומית חייב להתעופף מכאן וכמה שיותר מהר , מאמן חלש גם אם ניקח מאה אליפויות איתו הכדורגל שלן שווה לתחת
  15. מה שקורה השנה זה פעם בעשור אם לא יותר, הם מנצחים דקה 90 נתניה ומשווים לנו, ומנצחים דקה 85 את הפועל חיפה ואת מכבי פת, בנוסף נפסל לחדרה גול שכבר אושר. לעומת מכבי שכובשים דקה 96 3-1 נגד חדרה, בום פסילה בום החמצת פנדל ואיכשהו גול. 2-0 על טבריה נגמר ב2-2, להם הכוכבים מסתדרים לעומת דברים חסרי הגיון פסיכים שקורים לנו, אולי הסטט תתישר בסוף מי יודע
  16. זה נתון חולה וזה רק!! חצי עונה ומתזכר עוד פנדל שהחמיצו נגדנו ריגה דקה 94. לא היה כדבר ה זה
  17. הלוואי ואתה צודק, יש לנו רצף נתניה חיפה וביתר שאני לא רואה אותנו לוקחים 9 מ9, ולהם יש רצף שאני לא רואה אותם לא לוקחים 15 מ15 והלוואי ואני טועה
  18. אי אפשר לקחת אליפות מקבוצה שלא מאבדת נקודות, בדיוק כמו באליפויות שלהם הם פשוט לא מאבדים נקודות ויהי מה, אי אפשר להתמודד נגד דבר כזה. זה 3 הפרש ששווה 8 בעונה רגילה, אי אפשר עליהם
  19. התווכנתי הפועל ירושלים גם בטדי ב3-2 הבקיעו לנו דקה 92 והיה עוד 3 4 דק של לחץ מטורף שלא יבוא שיוייון
  20. זה לא מובן לא תגיד ספגנו הרבה כשהיה תיקו והעלנו את כל העולם סטייל חיפה כדי להשוות, הובלנו ברןב המשחקים
  21. בראגה(צמד דקה 90) סטיאווה חדרה טבריה בש קש(דקה 83) מכבי פת(דקה 92) הפועל ים(דקה 84) אין לכמויות המסחריות האלה אח ורע בעולם של גולים מדקה 80 פלוס זה פסיכי
  22. בוקרשט בראגה ביתר ים נתניה(דקה 90 בפוקס) הפועל ים(דקה 94 בפוקס) טבריה הפועל חדרה הפועל חיפה זה הכל חוץ ממקריות הקבוצה לא מצליחה לגמור משחקים, ולשייט לנצחון ככה אי אפשר לקחת אליפות. מול בש נצחנו בנס ולא נכנס השיויון, כל כך הרבה פעמים שירדנו למחצית ביתרון וכל כך הרבה פעמים שאיבדנו אותו, זה לא חד פעמי זו מגמה מדאיגה שלא משתפרת ורק הולכת ומחריפה, אשכרה כל משחק אני יודע שנבקיע תגול הראשון ולא ננצח, פסיכי ההודעה הזאת יש לשמור בנעוץ בפורום, נתתי פה פנינים בחינם
  23. בלי לשמוע זה הכי מביך שיש זה כמו שאוהדי הפועל ירביצו לאוהדי מכבי כמוני כמוך מהשורה וישירו על זה או להבדיל על אוהדי מכבי שנחטפו ב7/10(שיחזרו כבר בשלום במהרה אמן) אין מביך כזה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.