Jump to content

zion8

משתמשים רשומים
    6
  • Last visited

Everything posted by zion8

1. אין איזה דיבור מעניין על בלמים? יוצאים לקרב עם סטואיץ׳ ושלמה?
  2. חחחח תקשיב להביא ידיעה מקונגו יש פה פוטנציאל להיכל התהילה של הפורום
  3. לפרץ אין דרך חזרה לקישור אחורי. הוא כל כולו מושקע בלהיכנס לרחבה ולשים גולים.
  4. מה זה טעות. שמע להיות חכמים בדיעבד גם אני ואתה יכולים. פספסנו בלם ישראלי טוב וצעיר שיכל לתת עוד פה 2 עונות יפות לפני שהוא מנסה שוב אירופה. אם הוא היה נעול על אירופה אז זה באמת לא רלוונטי. אבל אם זה לא המצב- אז זה פספוס. כמו שאני מכיר את מכבי כנראה המדיניות של נחכה לקיץ ונראה מה קורה גרמה לזה שהעדיפו לא להיות יותר מידי אקטיביים בגזרה שלו.
  5. מביא את דין דויד וגורדנה
  6. חחחח מה זה אחי לא ראיתי דברים כאלה
  7. יאלהההה קדימה קצת שמועות
  8. זה פשוט. שסוכן יוצא ככה בתקשורת עם שחקן מכבי הוא יודע שזה מקרב אותו מחוץ לקבוצה. כשזה עם קבוצה אחרת הוא יודע שזה בעיקר מקרב אותו ליציע.
  9. לא ברור. במיוחד חוסר היכולת לרתום את השחקנים לגודל השעה של ליגת אלופות. להבין שיש פה הזדמנות ופרויקט שרוצה לעוף קדימה. כששחקנים מרגישים ככה הם נשארים.
  10. יש ספסל ויש ספסל. לאזטיץ׳ מחק אותו.
  11. ברור. יש עבודה לעשות. הרכש עד כה זה מסביב לגמרי. צריך לחשוב טוב טוב אם סטואיץ, סיסוקו ואדו זה זרים לצאת איתם לקרב לליגת אלופות. כנ״ל ג׳רפי ומליקה. לא צריך לפחד לחתוך ולהחליף כדי להעלות את הרמה.
  12. הדבר היחידי שאני מקווה שמה שמנחה את מכבי הקיץ זה איך עושים קמפיין אלופות. לא איך עושים כסף, לא איך משמרים את הקו ייצור של שחקני נוער שנמכרים, לא שום דבר אחר. הכל צריך להיות מוכוון אלופות ואיך להביא את הקבוצה לשיא לשלב המוקדמות. המטרה בספורט היא להתקדם ספורטיבית ואת זה צריך לקדש. קמפיין אלופות אחד (שאפילו לא נעים להיזכר בו) זה מעט מידי לתקופה הזאת, והגיע הזמן לסגור את החתיכה הזאת בפאזל.
  13. חשבתי שלמקין יפתח. ויטור לא זומן מקצועית? גם חושב שחלאיילי עדיף על ביטון. יש מספיק שחקנים שרוצים כדור לרגל בהרכב הזה. לרוב אני טועה אז ביטון צמד.
  14. מסכים. גם מבחינתו נראה לי שהוא רוצה אירופה, והישארות פה לא תהיה בלב שלם.
  15. הגיע הזמן לנושא חדש. הפורום צמא ללו״ז וחישובי נקודות כדי שנוכל להתחיל להיכנס לפאניקה אמיתית.
  16. עד עכשיו הייתי בטוח שסדריק זה הקשר של הפועל חיפה (כמובן בגלל עבודת הרגליים הזריזה המשותפת לשניהם)
  17. מהישראלים האפשריים בפער הכי טוב. משפתי וג׳רפי זה כמה רמות מתחת. לקח תארים, ניסיון, נתונים פיזיים טובים . לא יודע אם אוברייטד או לא, אבל מחזיק ממנו אחלה שוער לקבוצה גדולה בישראל. ושוב, אם לא אפשרי או לא מתאים- אז רק זר. ג׳רפי לא ברמה ומשפתי סיים את הסוס במכבי. חצי עונה נוראית שלו.
  18. האמת קלאסי להפועל חיפה עם העסקה על בן הרוש. לגבי השוער- עומרי גלזר או זר. כל אופציה אחרת פשוט לא ברמה, ואם רוצים לעשות באמת משהו בקמפיין אלופות אסור ליפול שם. פשוט אסור.
  19. וואלה דביטון. שחקן. מטורף איך הוא לוקח את כל המשחק של ב״ש עליו לאורך הפלייאוף. אגב עדכון אקסים נוסף: עומר אצילי (שדאג לתיקו מול ב״ש ותודה רבה על זה) מפסיד גביע.
  20. תאכלס סוף העונה שיחקו 4:3:3 קלאסי לא?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.