Jump to content

BMTA

משתמשים רשומים
    29
  • Last visited

Everything posted by BMTA

1. אם זהבי חותם שם מאחל לו כישלון ספורטיבי ברמה הכי גבוהה שאפשר לדמיין ושיפרוש באמצע העונה ויתחרט ויגיד לעצמו איך לא פרשתי בקלאס בשיא במדים של מכבי אחרי משחק פרידה כזה מטורף במעמד הזה רק מכבי
  2. תגידו על מה אתם מדברים? איזה כוכב כדורגל שועה? זה בחור בן 25-6 שכבר בגיל כל כך צעיר מקובע לעמדה אחת במגרש בלבד הוא לא יכול לשחק חלוץ מרכזי במערך של 4-3-3 ולא יכול לשחק כנף הוא יכול לשחק חלוץ שני במערך של 3-5-2 או לשחק 10 במערך של 4-3-3 ואז זה מחייב אותך לשחק עם 2 קשרים דיפנסיבים שיחפו עליו נעבור לזה שמדובר בילד חרא לא מקצוען שסוחב איתו *כרס*(!!!) ואחרי כל איבוד כדור לא שוכח לצרוח על החברים שלו לקבוצה או לנסות לעשות עבירה מטופשת שום עבודת הגנה הוא לא עושה ובנוסף לזה מיותר לציין שהוא לא יקבל שום ספסול שלו במהלך העונה בשקט מכבי לא סתם לא מביאים אותו לכאן, הוא לא ישרוד אצלנו במקצוענות של המועדון ובדרישות ובגלל זה גם לא שרד בחיפה(פלאניץ שרי ורוקאביצה דאגו לקבור אותו עמוק בגלל ההתנהגות הכל כך לא מקצוענית שלו) בקיצור שהשם ישמור ויציל אם הוא יבוא אלינו
  3. סיוט מקווה שלעולם לא יקרה גם אם פעם רציתי שחקן שכונה שלא יסתדר אצלנו
  4. הסודני שלהם מהאמצע הופך לאט לאט לטופ שנואים אינשאללה לא יגיע בריא לעונת 25/26
  5. לא הבנתי גם לפי מה הם קבעו שבטוח הם היו מנצחים את סכנין הרי הם היו בחרא תקופה אז רק אם הם היו מנצחים אז הטבלה הייתה באמת שונה בקיצור נקווה שבמתקפה האיראנית הבאה יפול טיל בטרנר
  6. תעקוב אחרי האתר לדעתי במהלך היום המכירה תתחדש
  7. אם לפני שבוע היו שואלים אותי הייתי אומר שאני רוצה אליפות ושביתר לא יקחו גביע שבש יקחו אבל אחרי הטינופת שהם מוציאים מהפה אינשאללה ביתר יחגגו עליהם גביע חבורה של נחותים
  8. אני בעצמי השגתי אפשרות לקנות 2 כרטיסים לשער 5 לאבא שלי ואחותי(הם אוהדי מכבי) רק בגלל קומבינות אני מכיר גורם מסויים שבכלל קשור לתחום המוזיקה שקיבל 15 (!!!) הזמנות (חינם אין כסף) לשער 5 והכרטיסים האלה חולקו כמובן לכל מיני מכרים שלו(הכל לכאורה)
  9. רוב העונה ביקרתי אותו אבל אם הוא מביא אליפות צריך לקבל צ'אנס לעוד עונה במידה ולא מביאים את ברק בכר אז אין מאמן רלוונטי אחר אם נביא מאמן זר זה שוב לקחת הימור ועד שיכיר את המועדון שחקנים והכל.. מקווה שאם הוא ישאר הוא ילמד מהטעויות שהוא עשה השנה וישפר את הקבלת החלטות שלו במיוחד במהלך המשחק שצריך להגיב עם חילופים נכונים שבזה הוא די נכשל ברוב המשחקים שלא צלחנו בהם
  10. יש מישהו שרוצה לתת כרטיס ל11 +100 שקל על 2 כרטיסים לשער 5?
  11. אם יש לי חלום זה לזיין את ביתר בשבת עם תוצאה טובה של הפועל חיפה ככה שביתר ירדו למקום חמישי ואז שבאר שבע יקחו גביע שביתר לא יגיעו לאירופה ושזה יהיה בגלל שאנחנו דרסנו אותם שונא אותם
  12. סבבה אז אם המשחק מבוקש גם לאוהדים עם מנוי מותר לספסר זה ההגיון גועל נפש, אבא רוצה לבוא עם הילד שלו לתת לו חויה של אליפות עם הקבוצה שהוא אוהד וצריך לשלם 350 שקל ואולי בגלל המחיר לוותר גם
  13. פשוט ביזיון אחד גדול 175 שקל לכרטיס? לאיפה הגענו? למה ילדים שרוצים לבוא למשחק שאין להם מנוי ופוראבר צריכים לשלם את הסכומים האלה? גם 125 ש''ח למי שיש פוראבר לשער 5 זה פשוט ביזיון אחד גדול אחרי זה אין לנו זכות לבכות על מה שיעקב שחר לוקח לנו
  14. צריך לבוא עליהם בטירוף מהשנייה הראשונה לתת לשחקנים שלהם לוותר מראש על המשחק ולא להכנס למשחק בעצימות כזאת
  15. היו רגעים של לחץ מטורף אבל גם המון פיקים פסיכים קישור למשחק המלא- מי שזוכר דקות עם פיקים חריגים שירשום בבקשה
  16. הוא בלם מעולה בטח בשביל בלם ישראלי בן 22 ועוד איך שווה 1.5 אין ישראלים ברמה היום ובטח שאין מבחר של בלמים כאלו שאפשר להביא בתוך הליגה בטח שלא בסכומים האלו
  17. הקפיצת מדרגה שהוא עשה ביכולת שלו מתחילת העונה להמשך שלה פשוט חריגה בכל קנה מידה
  18. בין 15:00-16:00 לדעתי
  19. מי שקנה כרטיס ליציע של חיפה למשחק מולם מחר שימו לב- המשטרה תבוא נחושה למנוע כניסה של אוהדי מכבי ליציעים שלהם וכחלק מזה המשטרה צפויה לבצע התאמה בין שם בתעודת הזהות לשם בכרטיס, מי שקנה כרטיס דרך אוהד חיפה או ניקוב מאוהד חיפה שיערוך בPDF במחשב את השם על הכרטיס לשם שלו..
  20. גנבים בני אלף זונות שילך ליעקב שחר לתרופות על מה 126 שקל
  21. אם הוא יחליט לעבור לביתר ולסיים שם את הקריירה זה יהיה אחד הדברים המשפילים לעשות לנו כקהל ולמכבי כמועדון
  22. צעד מזעזע שלו להטיל פצצה כזאת לפני 2 משחקים גורליים חבל מאוד
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.