-
Last visited
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by Adir12
-
גם עם יונתן כהן לקחת אליפות כשחקן משמעותי!! היום היית לוקח איתו? אותו דבר משפתי
-
איך משפתי שנתן עונה גרועה שנה שעברה נשאר בקבוצה? בחייאתת היה צריך להביא שוער זר ולשים את מליקה שוער שני או ג'ראפי שוער שני
-
לאן הגענו שקבוצות באירופה רודפות אחרי השחקנים שלנו וזה כבר רק שאלה של תמורת כמה הם ישוחררו צריך ללמוד מעופר ינאי רק דבר אחד, מה שעשה עם מוטלי כשברח לו. ואם חשבנו שבגלל המלחמה אי אפשר להחתים שחקנים, אז בא עופר ינאי ומראה שתמורת המחיר הנכון כל שחקן יגיע לפה
-
לא יודע אם פרסמו פה, אבל שימו לב מה גקי בן זקן אומר על זה, גם דמי רכישה נחשבים בקרטריון של זר שמיני : על הטענה שעל פי הקריטריונים שנקבעו, רק הקבוצות הגדולות יצרפו זר שמיני: “יש קריטריון של 500 אלף אירו עלות, זה שיקול הגיוני, אני חושב שכל מועדון קטן יש לו זר אחד ב-200 אלף אירו ועוד זר אחד בכמעט 500 אלף אירו, ולי יש שניים כאלה, גם רכישה של שחקן נחשבת בעסקה, לא רק שכר, רק עכשיו אשדוד רכשה שחקן ב-400 אלף אירו”.
-
הוא לא רץ בעמדה הזאת את כמות המשחקים ששאר הבלמים רצו. בוא לא נשכח שעד הפלייאוף גם למקין לא פגע, אז אני בטוח שאם אסנטה ירוץ מספיק זמן בעמדה הזאת הוא יהיה מעולה. בכלל, לדעתי הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו.
-
מדמון חייב לקבל יותר דקות העונה שחקן שנתן 13 שערים לפני שנתיים בליגה עם ימין שמאל ונגיחות לא יכול להיות שחקן רע
-
באמת שואל למה אנחנו צריכים את נחמיאס?? החתמנו את בן הרוש שהולך להיות המגן הימני. אסנטה יתפוס את המקום של הבלם ליד סטואיץ'. בלם שלישי זה רז שלמה שהוא בלם נבחרת, ובלם רביעי זה איתי בן חמו שמשחק כבר 3 שנים כשחקן הרכב בליגת העל
-
אחלה דוידזאדה שיהיה לו בהצלחה לא מבין על מה התלונות. לזאטיץ' ייבש לו את התחת כל העונה האחרונה ועדיין מילה אחת רעה לא שמענו ממנו הבן אדם רוצה לשחק בשנה-שנתיים האחרונות לקריירה אז עבר לגמלים
-
נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה
Adir12 replied to איתי-מכביסט's topic in מדינת היהודים
בן הרוש הוא כן באנקר להרכב אסטנה זז לעמדת הבלם ובן הרוש תופס את העמדה שלו בכלל, מול 90 מהקבוצות אני מעדיף מגן תוקף כמו בן הרוש -
אם מכבי רוצים 4-5 והדנים מוכנים לשלם רק 2.5, אז מכבי צריכים להגיד לרביבו שכרגע אין שחרור אם כל כך חשוב לו לעזוב שיוסיף את ההפרש מהכיס שלו ובהצלחה.
-
ביומיים האחרונים סדרת כתבות מתוזמנות של נמני על רביבו הכל בשביל לייצר לחץ של מכירה
-
אני לא הרואה חשבון של מכבי, אבל אחרי שהוצאנו את גלוך ב-7, את דניאל פרץ ב-6, את מילסון ב-5, את תורג'מן כנראה ב-5, אז הציפייה שלי שלא נרד לאזור ה2.5-3, אלא גם על רביבו נשאף לקבל סכום של 4-5+. מגן שמאלי זה אולי התפקיד הכי מבוקש בכדורגל העולמי היום, ויש פה מגן שמאלי צעיר עם פוטנציאל מכירה עתידי ויכולת בהתקפה ובהגנה.
-
אם הצעה טובה על תורג'מן צריך לתת לו ללכת גם כי לא צריך להחזיר שחקן בכח, וגם אסור לפספס איתו את הרכבת כמו שפספסנו עם גלזר ודור פרץ בזמנו אם לא יהיה טוב באירופה הוא יחזור אלינו
-
לזטאיץ' של סוף העונה זה מאמן שונה לגמרי מלזאטיץ' של תחילת-אמצע עונה ברור שהוא צריך להמשיך, ומקווה שהסוף שלו יותר מעיד עליו מאשר ההתחלה-אמצע
-
יואב ג'ראפי חתם במכבי תל אביב לשנתיים(עם אופציה)
Adir12 replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
חושב שהיה צריך להביא שוער זר איכותי. דווקא בעמדה הזאת לא הייתי מתפשר. בכל אופן שיהיה לו בהצלחה- הצלחה שלו זאת הצלחה שלנו -
סוף כל סוף הביאו מגן ימני טבעי וגם את המגן הימני הכי טוב בליגה ניחוש שלי - עונה אחת טובה שלו בהרכב והוא מוריד את דסה לספסל בנבחרת
-
כל ההחתמות בזק האלה זה בדיוק מה שדיברתי עליו לפי שנתיים ושלוש כשהיה יצחקי בתפקיד הזה כשבן מנספורד בא למיץ' עם רשימת קניות זה לא כמו שיצחקי יבוא אליו אחלה מנספורד, הרכש הכי גדול שלנו בשנתיים האחרונות. הוא זה שהביא את השחקנים והמאמנים שהביאו את האליפויות. בקצב הזה הוא בדרך לעבור את ג'ורדי
-
בדיוק מהטייפ של שחקנים שאנחנו לא צריכים קח את אבו פרחי, שים אותו בפ"ת וסוף עונה לוזון מוכר אותו ביותר כסף ממה שמכר את טוקלומטי
-
טי.ג'יי ליף סיכם במכבי תל אביב
-
האיש הנכון במקום הנכון אם משפתי ממשיך בשער אנחנו בחיים לא אלופים
-
המלך הכי גדול במכבי, הכל בזכותו הוא צנוע, נחבא לכלים ובחיים לא מתרברב יש בליגת העל בעלים שלא עשו קמצוץ ממה שמיץ' עשה ובכל זאת הם מחפשים תקשורת כל שני וחמישי
-
עשה התקדמות מטורפת השנה. משחקן שחשבתי שלא יכול להיות בהרכב, הוא השתלט על העמדה והיה מעולה עדיין הוא חייב לשפר את הבעיטה שלו, ובמידה והוא יעשה את זה הוא יהיה שחקן בלתי עציר בליגה הזאת אצילי עשה 3 עונות מטורפות על התרגיל הזה שיש לו למשוך את הכדור הצידה ועל הבומבות ברגל שמאל. אין סיבה שדוידה לא יעשה חצי מזה
-
לא תודה מעדיף את אסטנה עליו בכל יום, ואם לא אסטנה אז נועם בן הרוש זה העתיד, המגן הימני היחיד שצריך להגיע לפה
-
אנשים בכלל לא קולטים כמה הוא ענק- הביא פה 4 אליפויות ב-4 שנים שלו מבחינתי הוא בשורה אחת עם ג'ורדי ויכול גם לעבור אותו מהגדולים שהיו פה
-
אין היגיון בלשלם 280K לנחמיאס, במיוחד שיש לנו בלמים יותר טובים ממנו רביעיית בלמים של סטואיץ\בלם זר אחר, למקין, רז שלמה, איתי בן חמו זאת אחלה רביעייה לעונה הבאה