Jump to content

איתי-מכביסט

משתמשים רשומים
    11
  • Last visited

Everything posted by איתי-מכביסט

1. טוב אז נראה שבסופו של יום יסגרו דיל על 7 זרים ולא 8 (לדעתי זה היה התכנון מההתחלה) . במצב הסגל כרגע ובהנחה ויגיע כנף זר ואדו לא ישאר, יש לנו מקום לעוד זר אחד. באיזה עמדה לדעתכם יש צורך להתחזק ?
  2. מזכיר לי דיווחים על זרים של חיפה וכמה שהם מתבלטים במחנה האימון ומככבים במשחקונים הפנימיים.
  3. ראיתי את זה גם עכשיו, כבר שבוע משגעים אותנו עם כותרות של סיכם/חתם פערים קטנים/גדולים וכו׳ ואז מגיע מישהו מבאצ׳קה שטוען שבכלל לא הוגשה הצעה. אז מעניין מה יהיה בסוף בגזרה הזאת
  4. להבנתי ההתאחדות הייתה חלק מהאישור כששינו זוארץ בעצמו הצביע בעד המהלך.
  5. הוא התכוון שהגדלת הזרים אושרה
  6. ערוץ הספורט עם דיווח הזוי על התעניינות של ליאז׳ בהנרי אדו
  7. שלח לדומיניק DM. וברצינות,שחקן מעולה אבל לדעתי זאת תהיה עסקה יקרה מאוד שמכבי לא תעשה. הייתי מביא את סדריק דון בעקבות פתיחת ההזדמנות של זר 7 מכיוון שיש פה רווח כפול שהוא למנוע ממנו להגיע לחיפה. להבנתי הם הולכים עליו חזק בעקבות השינוי בחוק .
  8. מסכים. אגב, זה קצת בשוליים אבל גם ההחלטות שהתקבלו על הקמת ליגה ארצית תוך שנתיים שיהיו בה עד 6 קבוצות בת מבורכת.
  9. גם אם יהיו במכבי העונה 8 זרים אף אחד מהם לא יהיה שוער.
  10. מכיר משהו על הדיווח שהכוכב האדום נכנסה למאבק עליו?
  11. בשעה טובה! החלטה מבורכת ומתבקשת שתגדיל את התחרות ולדעתי האישית תקדם את הכדורגל הישראלי (לפחות ברמת הקבוצות) וגם את השחקנים הישראלים שישכילו להבין שהם נדרשים לעבוד קשה יותר ולהיות טובים יותר כדי להצליח. ברמת מכבי, מעניין לדעת אם מכבי הכינו תוכניות מגירה כלשהן למקרה שהעלאת הזרים תאושר ואם כבר מכינים שמות של שחקנים לעמדות מסויימות (ואם בכלל מתכוונים ברצינות למלא את כל המקומות לזרים שנוצרו). יהיה מעניין, נחכה ונראה ונתפלל לעוד כמה סקופים של @קמחי
  12. חחח אתה מופתע ? זאת הקבוצה שקנתה מבאצ׳קה את סטואיץ ומכרה לך אותו באותו קיץ
  13. טוכמן מדווח שלפי פרסומים בסרביה הכוכב האדום (בלתי נסבלים) נאבקים עם מכבי על אמבונגו ולכן הסיכום בין הקבוצות עדיין לא קרה.
  14. בדיוק, הוא זורק הימור שאולי יפגע ואז יגיד ״פרסום ראשון״ . לא נראה לי שיש לו באמת מושג
  15. אגב לגבי אמבונגו , הוא פתח אתמול במשחק אימון של באצ׳קה ככה שהמכירה כנראה עדיין לא סוכמה אחרת לא היו מסכנים אותו לדעתי.
  16. אז על פי כל הדיווחים הבוקר שמגיעים בעיקר מדיווחים בברזיל, מכבי דחתה הצעה של 3.5 מיליון יורו מפיינורד על פטאצי . בברזיל בטוחים שתבוא הצעה גבוהה יותר שהמכירה קרובה כשבסנטוס בונים על הכסף הזה . לא הייתי נותן לפטאצי לעבור לקבוצה כמו פיינורד , בטח ובטח שלא בסכום המדובר . לדעתי תג המחיר צריך להיות לכל הפחות כפול מזה .
  17. מאמין או יודע? אגב, ערוץ הספורט עם דיווח שהולכים להסכמה על 7 זרים על הדשא כששאר האתרים מדווחים שאין הסכמות . פעם ראשונה שאני מקווה שידיעה בערוץ המגעיל הזה תהיה נכונה.
  18. בעמוד עדכונים שלו בטלגרם
  19. וואלה דרישה מוגזמת, באסה ששום דבר לא הולך פשוט. מקווה שתהיה פריצת דרך מסויימת.
  20. אם עד לפני כמה דקות זה הרגיש שאנחנו פסע מעוד פוש אז טוכמן מצנן את ההתלהבות.
  21. רז אמיר מדווח שמכבי ואמבונגו סיכמו את התנאים ביניהם אבל בין הקבוצות עדיין יש מחלוקות שצריך לסגור בכדי להגיע לחתימה רשמית. מאמין שזה יסגר ושבסוף הוא יהיה במכבי.
  22. אדו כבש במחנה אימון, עסקת אמבונגו בסכנה .
  23. 3:0 בדקה ה 57 עולי כבש מבישול של לאיוס. אגב, הרבה שחקנים בכירים יחסית לא בסגל למשחק היום (תורג׳מן,רביבו,ניקולסקו) עריכה: 4:0 דקה 68 , אדו כבש מבישול של אבו פרחי
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.