Jump to content

הרוסונרי

משתמשים רשומים
    57
  • Last visited

Everything posted by הרוסונרי

1. אז לי ענו במייל אמרו לי שארכוש את הפוראבר ואז אשלח להם שוב הודעה והם ישלחו לי מחיר מעודכן, מקווה שיעשו כמו שרשמו וישלחו לי מחיר מוזל, תודה רבה
  2. מכבי הפנו אותך קודם כל למייל שלהם , או ישר מהפייסבוק עזרו לך?
  3. והם פתרו לך את זה? מצד שני אני יכול לעשות פוראבר לייט ב119 וזהו לא?
  4. אז אשכרה אני לא מקבל ת5% הנחה? זה אומר לאכול אותה במאה שח על שתי מנויים, ורשום במפורש על המסלול של ה180 שאתה מקבל 5% הנחה בחידוש המנוי
  5. בוקר טוב אני רוצה לחדש היום את שתי המנויים שלי, כרגע אין לי פוראבר, אני אמור קודם כל לרכוש פוראבר ואז לחדש את המנויים? כי שלחו לי קישורים למיילים לגבי החידוש העניין שזה בלי ההנחה של פוראבר השאלה אם אחרי שאני יעשה אז התעדכן לי המחיר של המנוי?
  6. מחפש כרטיס לא משנה לאיזה שער 053-7701705
  7. יש פה אנשים שבאים ברכבת מתל אביב ? רוצה לדעת לגבי החזור בעיקר אם נספיק להגיע מסמי לרכבת האחרונה
  8. למה נראה לי שיהיו הרבה אוהדי מכבי גם ביציעים של חיפה? באיזור הדרומי
  9. רכבת חזור מחיפה אין חיה כזאת הא?
  10. עד מתי? תעלו לנו פה את הטלפון/הפייסבוק/אינסטגרם/טוויטר/מייל כל פלטפורמה אפשרית שאפשר להגיע לניאו הזה, הגיע הזמן לעשות לזה סוף.
  11. כרטיס ל11 יש למישהו במקרה?
  12. קבוצה בלי מאמן ולא מאומנת ורק 3 הפרש ... רק מראה כמה הליגה פה אשפה.
  13. איך אנשים מורידים מבאר שבע אני פשוט לא מבין את זה, לופס המגן השמאלי הכי טוב בארץ כבר כמה עונות, ונטורה וקנגאווה זה אמצע הכי חזק פה, ויטור רגל וחצי בקבר יותר טוב מכל הבלמי אשפה שיש לנו, לא מדבר בכלל על המאמן שלהם שהוא באמת ראוי לתואר מאמן ולא כמו המורה לספורט שיש לנו, נכון שהשמות בהתקפה שלהם לא שמות ״נוצצים״ (למרות שאחד כמו גנאח אצלנו באגף שמאל זה מעולה) אבל כקבוצה הם קבוצה מאוד חזקה ויש להם אופי מטורף, ועם כל זה עדיין זה פאקינג רק 3 נק איזה הזייה . דרך אגב שימו את בכר אצלנו עם כל הטעויות שלו אתמול, ועם כל זה שהוא לא יודע לבנות קבוצה ובלה בלה ואנחנו לוקחים אליפות אתמול.
  14. שקר כלשהו דוידזדה סטואיץ נחמיאס אסנטה גבי יוריס שקר כלשהו פטאצי דוידה ערן
  15. ממש לא הם ויתרו על הליגה, הראש שלהם בגביע נגד אשדוד, תרשום מינמום 3-0
  16. את בלומפילד אתה לא ממלא, ועוד מכניס אוהדי יריבה ליציעים שלך, את סמי אתה רוצה למלא
  17. עכשיו אנחנו שמחים, חכו להתפרעות הראשונה של הקהל שלנו ואז נקבל את הזרנוק הגדול בעולם
  18. האשם היחיד זה מיץ׳ שלא מבין שחולבים אותו פה שנים על גבי שנים, כולם עושים עליו סיבוב ומסתבר שגם זרים לא רק ישראלים, במקום שידפוק על השולחן יעיף פה ראשים הוא סומך על אנשים שרק עוקצים אותו , ודופקים את מכבי.
  19. מחפש כרטיס לא משנה לאיזה שער מי שיש לו שתבוא עליו הברכה 053-7701705
  20. מחפש כרטיס לא משנה לאיזה שער מי שיש לו שתבוא עליו הברכה 053-7701705
  21. השאלה אם ירכזו בשטח הסטרילי הזה ואז יוציאו אותם או שישאירו
  22. הבנתי שפטאצי התאמן
  23. יש עדכון לגבי פטאצי? התאמן היום?
  24. תוסיפו לכל זה את האוהדים שקונים לאוהדי ביתר כרטיסים לשער 4-5 בדיוק בקבוצת וואצפ אצלנו העבירו כרטיס שנקנה על ידי אוהד מכבי לאוהד ביתר טפייי
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.