Jump to content

סזאר מנדיונדו

משתמשים רשומים
    9
  • Last visited

Everything posted by סזאר מנדיונדו

1. אם גם את קורנו הם ירשמו כישראלי זה כבר יהיה שיא השיאים. די לקומבינות.
  2. כל עוד המגבלה של ה6 זרים נשארת אני לא רואה יותר מידי החתמות שיהיו. כנף שמאל זר במקום אדו זה מאסט. בלם ישראלי נוסף לרוטציה יהיה (נחמיאס, היהודי מגירונה, סירוטה או משהו) ואני מקווה שיצליחו לסגור גם את גבי ויש סיכוי שפה זה נעצר. כמובן שאם רביבו פטאצי אסטנה סיסוקו ילכו אז בכסף יביאו מחליף לאותה עמדה. אם יהיו יותר זרים אני מניח שיביאו שוער זר וגם אולי עוד איזה זר לחזק באמצע. אגב, אם בטעות נפלא חלוץ ישראלי ששווה משהו (מלמד, דין דוד, אלון תורג׳מן, קאני) אני אישית הייתי מביא לרוטציה למרות שאף אחד מהשמות האלה לא יכול להיות חלוץ פותח אצלנו. אבל עונה ארוכה 900 משחקים יהיו פציעות הרחקות עייפות וכו׳.
  3. תורג׳מן שחקן נדיר וחלוץ על ואנחנו עוד נתגעגע אליו. זה שהשנה לא עשה את הקפיצה לא אומר כלום, הייתה עונה סופר מורכבת עם כל הסיפור של ערן ואני בטוח שאם בטעות ישאר העונה הוא מסיים 20 שערי ליגה ו35+ בכל המסגרות.
  4. עוד לא וואלה התייבש על הדיו על החתימה וכבר הודיעו שהוא לא יחשב כזר. מצאו לו חברה יהודיה בנתב״ג (אמיתי)
  5. מי מתנדב להוציא שווי שחקנים מוערך בטרנספרמרקט של כל היריבות הפוטנציאליות?
  6. סיבוב שני הגרלה עוד שלושה שבועות מדורגים כל הדרך חוץ מהפלייאוף אלא אם תיהיה הפתעה של החיים ואז ניהיה מדורגים גם בפלייאוף (לא יקרה) הקבוצה היחידה בסיבוב השני שיכולה לאיים עלינו זאת ריקה נכון? כמובן שנקבל אותם… מקווה שהפעם נעשה לפחות פלייאוף צמפיונס, גם להרגיש את הפרפרים וגם יש לזה משמעות כלכלית אדירה.
  7. באר שבע עם שלד טוב לעונה הבאה ביטון, אליאל, תורג׳מן ובלטקסה כולם בעונה טובה וכולם בגיל טוב סביבות ה30 אחרי סיבוב כושל באירופה לא רואה שום סיבה שיעזבו וכנראה ישארו שם לטווח הרחוק. גם הצעירים שלהם כנראה נשארים ואין בנתיים הצעות (אליאסי מזרחי גנאח אחמד) והם רק צפויים להשתפר השנה ולגדל אשכים אחרי עונת חישול ראשונה בליגה בקבוצה שרצה לאליפות. שלושה זרים מעל הליגה (ונטורה קנגאווה זלאטוניבץ) כבר חתומים ונראה שכרגע שומרים עליהם שם וזה גם יהיה המפתח. אגב זלטנובית מתחת לראדר קצת אבל הבקיע 13 ושיחק רק חצי עונה בערך. פתח רק ב20 משחקים והוחלף כמעט בכולם. מספרים יפים מאוד ועוד הוסיף שני בישולים. אם יפגעו בשלושה זרים נוספים ויביאו עוד איזה חיזוק ישראלי סטייל כנען בהתחשב בזה שהם רצים כבר שנה ביחד ועם מאמן טוב הם יהיו לא פחות טובים שנה הבאה. לגבי הפועל - עובדים נכון ונראה שהם בונים אחלה קבוצת פלייאוף עליון שתלחם על אירופה. בעיני זאת הדרך הנכונה להשאר לאורך זמן ולא ישר לבוא ולשפוך 200 מיליון תקציב. לבנות לאט לאט ולנסות עוד שנתיים-שלוש להרים קבוצה שתרוץ לאליפות. מאחל להם המון כישלון ושכל הפרוייקט הזה יתפוצץ להם בפרצוף. לגבי ביתר - סגל התקפה הכי טוב בארץ. וכולם ישראלים. 4 עמדות הקדמיות סגורות עם הישראלים הכי טובים שיש ואם אני הם אני משקיע את כל המאמץ וכל הזרים לעמדות הקישור וההתקפה. אם יפגעו אפילו בחצי מהזרים יכולים גם להיות פקטור משמעותי. והכי מפתיע - דווקא הפחים מחיפה במצב חרבון ומסתמן שלראשונה מזה 6-7 שנים יתחילו עונה שהם לא מועמדים ברורים לאליפות איתנו. אין להם מאמן וגם שיביאו לא בטוח בכלל שיביאו מציאה. בכל הסגל שלהם יש רק 4-5 שחקנים בכירים שיכולים להריץ קבוצה לאליפות וגם הם בסכסוך עם הקהל או רוצים לברוח או אחרי עונה רעה. אם לא יתאפסו ולא יפגעו בזרים הם בבעיה. ברמה שלא בטוח הם עושים אירופה ויכולים לסיים גם 5-6.
  8. למה צריך לסבול את הבן זונה המתחכם הזה עוד פעם
  9. בית״ר צפויים לעלות בהרכב הכי חזק שלהם אבל הם לא יסכנו פצועים - שועה ירין לוי ומורוזוב כנראה לא ישחקו. מי שבונה על זה שלא ירדו לתיקולים כדי להימנע מצהוב או אדום לפני הגמר אז מסתבר שיש חוק שהכרטיסים האלה לא תקפים לגמר גביע וגם אם יקבלו צהוב חמישי או אדום יוכלו לשחק בגמר. בכל אופן זה לא אמור לעניין אותנו, לעלות לכתוש אותם גם אם יבואו לשחק חזק חלש בסגל מלא או חסר. להביא את האשכים לתת בראש מההתחלה ולסיים את הסיפור כבר במחצית הראשונה.
  10. מצד שני באגפים העלה בעיקר רכיכות. אם נשחק חכם אפשר לתפור אותם.
  11. בלוריאן בלטקסה ויטור ונטורה קנגאווה אליאל פרץ גריטה 7 שחקנים סופר פיזיים יעלו באמצע
  12. קוזוק עולה 3 בלמים עם בלוריאן בחורבה ויטור. גם עם גריטה במקום תורג׳מן. יהיה מעניין, כל השחקנים הפיזיים שלו בהרכב העלה הרכב פיזי בטירוף
  13. הייתי מעדיף אסנטה ורז שלמה אבל זה מה יש ועם זה ננצח. יאללה מכבי למשחק הכי חשוב העונה
  14. בסיטואציה מסויימת נמצא את עצמנו עם ארגזים של כסף אבל בלי סגל בכלל וצורך להביא 7-8 שחקני הרכב (!!!!!!!!!!!!) ולבנות את הקבוצה מחדש. בגזרת המכירות- פטאצי (לפחות 5 מיליון) תורגמן (לפחות 5 מיליון) סיסוקו ( היה דיבורים על 2-3 מיליון יורו) אסנטה (2-3 מיליון יורו) רביבו (לא יודע על איזה סכומים מדברים אבל הוא רוצה לעזוב ואם תבוא הצעה של כמה מיליונים טובים הוא יעזוב) בגזרת מסיימים החוזים- גבי נחמיאס יוריס ערן כמו שזרקו פה לפני, בסיטואציה מסויימת אנחנו נשארים עם שלושה שחקני הרכב - דוידה, פרץ וסטואיץ (או ארבעה למי שסופר גם את רז שלמה כשחקן הרכב) ועם 15-20 מיליון יורו ביד. חייבים הפעם לעבוד מהר, לסגור את מי שאפשר (גבי יוריס נחמיאס) כמה שיותר מהר ולהכנס למשא ומתן עם שחקנים חדשים כבר עכשיו. אחרת נוכל להיות בבעיה קשה. אגב לאור כל מה שכתבתי פה למעלה החלטה נהדרת של מכבי להביא את גראפי כי לכו תדעו מה יהיה עם הזרים ולאיזה עמדות נצטרך ואז אם באמת יסתדרו העמדות האחרות תמיד נוכל להביא שוער זר ולהשאיר אותו שוער שני או לחתוך בינואר והפסדנו רק כמה שקלים.
  15. כנראה דלפ אבל אם היה אפשר אפילו הייתי מביא שניים מתוך צור, גלזר וגראפי. שתיהיה תחרות על העמדה ומי שיהיה טוב שישחק. קצת קשה לי לסמוך על מליקה כשוער מחליף במכבי שלא ראינו אותו בכלל חוץ מכמה דקות והוא עוד אחרי פציעה. משאיל אותו לקבוצה בליגה שישתפשף על חשבונם. הבעיה שלא נראה לי שיהיה אפשר להביא 2 שוערים כשיש מצוקה כזאת וכל הגדולות מחפשות שוער (אנחנו, חיפה, הפועל ואולי גם ביתר) כנראה השלושה שציינתי למעלה יחתמו במכבי/חיפה/הפועל וכל אחת תקבל אחד. מקווה שנבחר נכון
  16. הגיע לנו פנדל של מאה אחוז בתוספת זמן של המחצית הראשונה. כדור רוחב מורם ונעצר ביד של שחקן הפועל חיפה. לא יד צמודה, לא יד תומכת ולא כלום יד פר אקסלנס שמנעה מהכדור להמשיך לרחבה. חוץ מזה הכל היה מושלם. אמילי דמארי
  17. ריינה - 3 חילופים מכבי - 0 חילופים
  18. בגדול משחק תקוע קצת ולגיטימי גם לא להבקיע הבעיה היא שסופגים כל משחק מכלום. הם לא עשו שום פעולה. שום עצירה של סחורה. שום סגירה של הבלמים או משהו. סתם מכדור קרן סתמי הכדור מטייל ודוחקים פנימה. ב0-0 אתה עולה מחצית שניה בסבלנות ובסוף פורץ. עכשיו זה לעלות בשיא הלחץ ולך תבקיע שניים נגד קבוצה שלא באה לשחק כדורגל ומבזבזת כל כך הרבה זמן.
  19. אי אפשר עם השופט הזה. שורק כל שניה מעכב את המשחק לא נותן לשחק בכלל. עזבו שהיה פנדל מאה אחוז על אדו.
  20. הם באים בלי לחץ וזה יכול להיות לפה ולשם. לא יעשו פלייאוף ולא ירדו ליגה.
  21. הייתי משאיר. יש לו פוטנציאל להיות הבלם הישראלי הכי טוב עוד חמש שנים ואסור לנו לפספס אותו כמו את שון גולדברג. ברור שיש ליקויים במשחק שלו אבל הוא סך הכל בן 21 ובעונת בוגרים ראשונה בקבוצה שרצה לאליפות עם שיטת משחק שפוגמת מאוד ביכולת של כל הבלמים שלנו (מי בעצם נראה טוב?)
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.