Meron's
משתמשים רשומים-
Last visited
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by Meron's
-
ישששששששששששששששששששש
-
וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת
Meron's replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
שחקן שרץ בלי הפסקה בין אם מצליח לו או לא, זה יבוא עם הזמן. הוא צריך להשתפשף עוד קצת. רק שלא יברח לנו בינתיים. וחבל שלא שרו לנו אתמול בסיום המשחק. -
לא משנה מי יהיה הבלם הימני בעונה הבאה מבין רז שלמה או למקין אבל חייב לחזור לבלם שמאלי עם רגל שמאל, זה משדרג את העניין ההתקפי וההגנתי.
-
קניתי אבל אפס היגיון לחכות ליום חמישי לבצע את כל זה, אבל המנויים להקדים בחודשיים ועוד מי שבהגרלה יחכה ליום ראשון עושים מאיתנו פורפרה, בושה ממש היה אפשר לעשות את אותו דבר ביום ראשון
-
מישהו הבין איך זה שכתוב שבדרבי של חיפה הצהוב של חזיזה היה ה9 שלו ולכן הוא מורחק מהמשחק הבא ועדיין שיחק מול ב״ש(לא שזה משנה כרגע)
-
טרור, שכול, נס וחיים. סיפורה של המשפחה שלי ושל מדינה שלמה
Meron's replied to הנדון's topic in מדינת היהודים
מרגש ומצמרר. רק בריאות לך ולמשפחתך , ושלא תדעו עוד צער -
זה רק אני או שדקה ומשהו אורי אוזן שותק קשה לו לפרגן לנו? הייתה לי סימפטיה כלשהי לבנאדם. פרשן טוב. אבל בחיאת תוציא מילה. אתה יודע לדבר יופי כל המשחק.
-
בדיוק באתי להגיב גם… מה שואפים שם בכרמל שזה מה שהוא חושב
-
נתתי. זה טיפה בים.
-
רעיון גדול ביצוע מעולה כרגיל בתחום הזה, צעד לפני כולם בארץ. תחכו לחיקויים בקרוב. מה שמאוד מאוד צורם לי, זה התגובות של המאוסים בפייסבוק. לא מסוגלים לפרגן לגופו של עניין. כמה תגובות נגד המאמן, הקבוצה, במה אנחנו מתעסקים, איזה תלבושת וכאלה. טרחנים מציקים.
-
מה התעלמו?!? דוניו מוריד את הראש אשכרה עומד בקו הכדור. אחרת זה פוגע בו. זה נבדל קלאסי
-
איך אף אחד לא מדבר על זה שהיה נבדל בגול הראשון של חדרה. שוב(כמו בגול של בית״ר) שחקן בנבדל מסתיר לשוער את כיוון הכדור שהולך לשער. דוניו בנבדל מוריד את הראש, הכדור עובר מעליו בדרך לשער. נבדל ברור.
-
היחידים שהגיעו עם חשק זה סיסוקו עם עודף מוטיבציה קיבל צהוב מוקדם מדי. ואדו שעשה מהלכים טובים. לא ברור החילוף. כל השאר עם אפס אנרגיות. לאזטיץ׳ היה צריך לעשות חילוף מרובע במחצית
-
ורביבו הנגר
-
טיבי אי שם לא?
-
רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות
Meron's replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
רביבו טועה בקבלת החלטות במצבים קלים שאתה אומר, זה שחקן שלא מבין כדורגל אין משהו אחר. הוא פשוט לא יודע מה זה כדורגל, נקודה סוף. הקשר היחיד לאבא זה השם משפחה כרגע. -
בוא אני אסביר לך למה זה חמור מאוד. המשחק באופן בלתי מוסבר לא הופסק לדקות ארוכות ושחקני שני הקבוצות לא הורדו מכר הדשא, למרות ארבע הפסקות מכוונות לפגוע במהלך המשחק. בדרך נס חיפה הובילה ואז הגיע הפנדל. הרגליים של כל שחקני חיפה לפני אחרי ותוך כדי היתרון שלהם רעדו כמו שלא זכור לי שנים רבות. מהשיוויון הכיוון היה ברור, יריית הפתיחה לדריסה שלנו החלה. והפחד של הלוזר הזה השתלט עליו והוא לא שלט על עצמו. הרי אם נסתכל על הדברים בעין של מאמן נורמלי(איביץ׳ ב3-3 במשחק של ה4-3 מחא כפיים לשחקנים ואמר להם יאללה. חוזרים לאמצע ומנצחים) אז זה כולה 1-1 ונגמרה המחצית, תרד לחדר הלבשה ותוריד את כל הקבוצה המסריחה שלך יחד איתך להתעשת. הכניסה שלו הייתה טריגר ענק למשהו שכבר נדלק. אפילו ההליכה של תורג׳מן לאמצע הייתה נונשלנטית כי הוא הבין שרק התחלנו את העבודה של הדריסה לפנינו. הייתי גאה במכבי במשחק שלנו נגד חיפה עם הרבה נקודות אופטימיות למרות הקופים שניסו להרוס. ואז בא הערס עם הקוצים ושבר את הקש האחרון מהמשחק שהיה צריך להסתיים אחרי הזריקת האבוקות הראשונה. מחדל ענק של השופט והמשקיף.
-
וואלה משחק הקרוב מבאס שאין קצת אוהדי ביתר בשביל האווירה גם נגד באר שבע זה היה מוזר שאין קהל חוץ במשחק כזה.
-
עד כמה אתם אפסים להוזיל שלט שמברך פדוית שבי על שובה הביתה, בזה שאתם מתחבאים מאחוריו. וזה שלט שאתם הכנתם בעצמכם!?! לא שלט נגד המשטרה, לא שלט עם איזו אמירה מעניינת. אתם באותה תחתית של שק הזבל האדום לשרוק בוז בזמן דקת דומיה לשוטרי משטרת ישראל
-
רק תזכרו שהאמצע אתמול היה שונה מהבעיה שבדיוק דיברתי עליה ככל שזה ימשך נראה את העליונות במרכז המגרש, זאת הנקודה הכי חשובה במשחקים כאלו שאתה צריך לשלוט באמצע כדי לקבל יותר משאר השחקנים.
-
גג אין שירים מיותרים בחימום לפני המשחק לא שיפרו את חוויית השהייה באיצטדיון, הבטיחו מסעדות ברים ומה לא היציאה מבלומפילד למי שחנה קרוב, שה׳ יעזור לו אבל האות אחרי הגול של זהבי?!?!!!!!! מי אתה?!? אם אתה קורא פה, שיהיה לך ברור שאני אמצא אותך ואני אדאג שלא תלחץ על שום כפתור בבלומיפלד לכל שארית חייך אתה לכל הפחות אוהד הפועל מסריח ובטוח עם אפס הבנה מה זה כדורגל ואוהדים ההנהלה צריכה ליצור משהו שיעזור לכפר על האקוסטיקה המסריחה בשער 11 לא יודע איך, שימציאו את הגלגל מצדי עד אז, אני לא בא בטענות לקהל. מה שיש זה טוב וזהו.