השתכנעתי
עושה רושם של שחקן קבוצתי מאוד, משתתף טוב בהנעת כדור, מהיר, עוצמתי, דריבל טוב, טכני, סיומת לא רעה בכלל, סחט המון פנדלים בסרטון הזה ובכללי נראה שקשה מאוד לעצור אותו
בקיצור מתי חותם?
לא ראיתי מה כתב אבל במקרה שמעתי שעלה אתמול לקראת סוף התוכנית של 5 באוויר והתחיל לנבוח שלא יחשבו שעזו יצא בהשאלה והוא ילך למכירה ומכבי לא רוצים אותו ובסביבת השחקן מצפים שיימכר
רק האגודל יודע מה קורה במכבי, ברור
שיזדיין החתיכת פוץ הזה
בדיוק מה שחשבתי
מצד שני אני כן יכול קצת להבין ולקבל שאנחנו מועדון גדול יותר מהשאר עם קבלות מה שנקרא על שחקנים שהוצאנו בשנים האחרונות והעוגנים האלה הם שחקנים צעירים בעל פוטנציאל ותקרה גבוהה מאוד
עדיין לא ברור לי איך שחקנים זרים מצוינים באמת כמו קנגוואה וונטורה לא מבוקשים בליגות יותר טובות משלנו אחרי עונה מעולה שלהם
ובכל זאת ואחרי הכל לשחרר יותר מחצי הרכב במכה (למקין רביבו אסאנטה פטאצי גבי תורג׳מן יוריס ואפשר גם להוסיף את זהבי) זה הרבה הרבה יותר מידי ולא יודע באמת איך אפשר להתמודד עם זה ולהעמיד פה שוב קבוצה בעונה הבאה שתתחרה על האליפות
עבודה קשה לצוות המקצועי העונה, לא מקנא בהם
מקווה שאסאנטה ישאר
אני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב ויציב
אם אנחנו שואפים להתקדם באירופה וליגת האלופות בכלל אנחנו חייבים המשכיות גם בגזרת הזרים (הטובים)
מאוד מרשים
גם בצד שמאל גם בצד ימין
עושה הגנה מעולה, מאיים על השער, מבשל
מודה שלא עקבתי אחריו העונה אבל מקווה שהסרטון הזה מייצג את השחקן, לפי הסרטון הוא נראה וואחד בינגו
לא נראה לי כזה מהר
יש את גראפי ואיתמר נוי שכבר דובר על סיכום איתם אז יותר הגיוני שיהיה אחד מהם
בכל מקרה בקצב הזה יש מצב שנסיים את חג שבועות עם עוד 2 החתמות לפחות
אנחנו סגורים על זה שרביבו ממשיך לעוד עונה?
לגבי העונה שעברה דוידזאדה היה צריך פצוע בחלק מהעונה
דווקא זכור לי שלאזטיץ החזיק ממנו והשתחווה בפניו אחרי אחד המשחק נגד חיפה אם אני לא טועה
יש עונה ארוכה, כנראה שוב עם מלא משחק בחול אז יש מקום לרוטציות, גם בליגה