Jump to content

avich15

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

Everything posted by avich15

1. מה הסיכוי שיציגו את כל המדים בבת אחת או שימשיכו להיות מעיקים ויחכו למחזור 8 עם מדי חוץ?
  2. לא יודע אם הכי גדול, בטוח אחד המשחקים הכי כיפיים שנכחתי בהם בחיי
  3. כל הקטע עם הייצור עצמי אצל פילה הוא שאין תפילה מוצרי כדורגל נקודה. לכן זה חרטא כזו. פלומה לעומת זאת יש את מילאן וסיטי, לא חסר להם מאיפה לשאוב השראה.
  4. סוס טרויאני של הפועל.
  5. עקב מילואים מוכר שני כרטיסים צמודים למשחק נגד חדרה בחמישי. בשער 8 תחתון, שורה 13. מקומות מסומנים. 50₪ לכרטיס. אביחי 0503933049
  6. לא למכבי. אין לו משחק רגל ברמה שזה בושה שהוא כדורגלן. כאילו, זה הבסיס. תוסיפו את הצילומים בכדורי רוחב, לא בשביל מכבי.
  7. מכבי הכי מאוסים בארץ עם המריחה הזאת. לא רק השנה שיש פאק בייצור של החולצה, כל שנה. מה ככ קשה לפרסם את כל החולצות לפני המשחק הראשון.
  8. תרשה לי לחלוק עליך, אבל הכל טוב דעתך היא דעתך
  9. זה שאדו לא שחקן למכבי כרגע זה אובייס. מתן חוזז לא שחקן למכבי since 2019
  10. מתן חוזז? לא סיימנו כבר עם השטות הזאת? הטריף אותי שהוא עלה בכלל באלוף האלופים, להשאיל ומהר
  11. חולה על הנאיביות שיש מי שחושב שהכוכב החמישי זה בכוונה. גם בחולצה הרביעית שמו את אותו כוכב למרות שהגוונים אחרים. הוא מודבק, לא רקום, לא באותה טקסטורה או גודל או כלום. החולצה הגיעה והפאדיחה כבר נעשתה וחיפו עליה בצורה רשלנית בטירוף.
  12. החולצה הרביעית, אם היה לה כוכב נורמלי היא לא רעה בכלל. הבית זה הזיה. וכל עניין הכוכב- מביך מביך מביך מביך. רמה של יאנג בויז.
  13. משפתי יכול להישאר כשוער שני שלא משחק אף פעם. מתלבט גם לגבי זה. השוער הראשון הכי גרוע שהיה במכבי מעולם.
  14. הדבר היחיד שחשוב זה לשחק כדורגל. במשחק הקודם בסמי מכבי אפילו לא ניסתה לנצח והתוצאה היתה ברורה מהשניה הראשונה. חיפה היא לא קבוצה וואו. היא לא. היא הובכה מיליון פעמים השנה, רק אנחנו נותנים ככ הרבה כבוד. לבוא רעים, לשבור את הרגליים ולסיים כבר את העונה המזדיינת הזאת.
  15. אנשים מדברים על להביא עוד מילסון כאילו הוא לא היחיד שהיה לנו כמוהו אי פעם
  16. נסכים שלא להסכים, שוער חלש מאוד בעיני.
  17. במחילה כי לא קראתי את כל הנושא, אני כותב כי אני שומע בכמה מקומות שמחמיאים לו לאחרונה. אני היחידי שיש חוסר ביטחון מוחלט כשהוא בשער? אצלי, לפחות, אפשר לתמצת את זה בעובדה הפשוטה שהוא פשוט לא מסוגל לשלוט בכדור ברגליים שלו (כדורגלן, כן?) ובגלל זה לפחות פעמיים במשחק יש לו מסירה נוראית שמלחיצה את כל ההגנה. שלא לדבר על זה שהבנאדם לא מסוגל להוציא כדור 5 וכל הליגה יוצאת ללחוץ אותנו בגלל זה. מקווה מאוד שלא ניתקע איתו בסוף השנה.
  18. דוגמא קטנה- שם שיר של גרין דיי ומיד מאחל לכל המאזינים שיהיה להם יום ירוק, חותם שידור בירוק עולה, מזיין תשכל אחרי ניצחונות שלהם וכאלה. ובמוזיקה הוא באמת מוכשר, חבל.
  19. אני מאוד אוהב את המוזיקה שהוא משדר ומאז שהוא דוחף את החרא של חיפל'ה אני לא יכול לשמוע אותו יותר. מבאס.
  20. צריך לדבר על זה שאנחנו בלי 4 זרים בסגל, ושאתמול עלו שוער, מגן ימני ובלם שמקומם לא במכבי. אבל כל זה אחרי שנבטיח צלחת.
  21. אומר חבלה כנראה, מקווה שיש ממה להיות אופטימי
  22. זה לא מיניסקוס ולא צולבת, ארבע ראשי או גיד הארבע ראשי.
  23. עדן קארצב עם אשכי ברזל היום. בדיוק מה שהיינו צריכים.
  24. עליה של ג'נט בפנדלים נשמע מצוין
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.