Jump to content

Omer

משתמשים רשומים
    1,279
  • Last visited

Everything posted by Omer

1. הותיר שלושה ילדים... נורא.
  2. היתה אזעקה, אז אני לא היחיד שער. עוד מישהו רואה את משחק 4? רבע רביעי, האיראנים תזמנו טוב, לא מוקדם מדי.
  3. הכל טוב, מדווחים שאם המשחק מבוטל אז מכבי אלופה כי סיימה ראשונה בעונה הסדירה.
  4. ועכשיו עוד התרעה לא ברורה. הם עושים צחוק?
  5. ותודה לפיקוד העורף שהלחיץ את כולנו כדי להגיד לנו לא להיות בפאניקה.
  6. ג׳ייקובן בראון לפחות יקבל כרטיסים לגמר כמו שאבא עופר הבטיח?
  7. זה לא משנה, אין לנו מה להרוויח מדרבי, אף פעם. לא בכדורגל ולא בכדורסל. אם הם מפסידים הם רגילים לזה, אם אנחנו מנצחים זה עוד יום במשרד. זוכרים כמה כיף ושקט היה כשהם היו בליגות הנמוכות? טוב שעפו ושנמנע מאיתנו המשחק הכי מעיק בישראל. לראות אותם מודחים על ידי אדלסון אחרי כל ההתנשאות של האוהדים שלהם על ירושלים השנה, לראות את עופר עף כבר עכשיו עוד לפני מכבי - שווה הרבה יותר מסך הכל עוד ניצחון בדרבי.
  8. לא ברורה לי ההתלבטות פה, ברור שטוב שהפועל עפו. יותר חשוב שהפועל לא תזכה השנה מאשר שמכבי תזכה - אין לנו הרבה עונות לדעתי עד שינאי יילך, אסור שיקחו אליפות בטווח הזה. ואם הוא עוזב בלי אליפות אז כל השיטשואו שלו היה שווה את זה בענק בשבילנו.
  9. שיהיה להם מזל טוב על האליפות, ובהצלחה במוקדמות ליגת האלופות.
  10. בינתיים בשדים: למען ההגינות כולן אותן מאותו יוזר שבטנטרום על מורן מאירי.
  11. האליפות בכל מקרה לא נחשבת כי זאת הפעם הראשונה בהיסטוריה שנפסק בליגה תיקו בלי נקודות.
  12. זה אומר שאנחנו יכולים לפגוש את רובי קין.
  13. תקנו אותי אם אני טועה, אבל בכללי מאז שהפלייאוף העליון חזר ב-09/10 מכבי הקבוצה היחידה שאף פעם לא פספסה אותו, לא?
  14. זה היה הסטנדינג אוביישן הכי מרגש שראיתי בחיי. בכלל החילופים שלו היו טובים היום בהתחשב בכך שכולם היו חילופי סטנדינג אוביישן, הוציא שחקנים שהגיע להם לקבל את הכבוד מהקהל.
  15. כרגיל טוב, כמעט היה לו בישול אדיר לפטאצ׳י במחצית הראשונה עם ההחטאה כמעט מהקו. הכי טוב מז׳אנר השחקנים שהחזרנו מהפועל.
  16. סיום חזק לעונה, בישול ענק (גם) היום.
  17. אני לא מוצא איפה לכתוב את זה אז אני אכתוב זה פה, פטאצ׳י עם משקפי השמש נראה כמו גרסה שזופה של אריס סאן.
  18. אליפות חמישית בשש וחצי עונות. השחקן הכי גדול שראיתי במכבי.
  19. 150 שערי ליגה במכבי, 177 שערי ליגה בכלל. תודה, ערן.
  20. כשמגיע מגיע, היום כל הקבוצה היתה נהדרת.
  21. המנהיג היהודי הכי גרוע מאז בר כוכבא.
  22. הם לא רוצים שנגנוב להם את הרעם אחרי שכבר זכו באליפות המדינה בכדורגל בנוסף לאליפות אירופה בכדורסל.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.