Jump to content

elements of life

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

Everything posted by elements of life

1. מה יש לחכות עם כרטיסים כל כך הרבה? ב״ש פתחו מכירה כבר ביום חמישי.
  2. נמני גם מפרשן את מכבי בצורה עוינת ורעה בהשוואה לקבוצות אחרות כמו חיפה וב״ש שאיתן הוא קליל יותר.
  3. עוד חודש אלוף האלופים בבלומפילד. 90 דקות מחרוזת אלונה זונה ביציעים בבקשה
  4. אני הצלחתי אחרי מספר ניסיונות
  5. יש התארגנות שלנו ליציע J של חיפה?
  6. שלא יחשבו להביא לפה את ג׳רפי החלש
  7. 3-0 ב״ש. קאנגווה מקבל צהוב חמישי וינוח בחצי גמר. עמה יעמיק לכולם
  8. היה ברור שאחרי 5 ניצחונות רצופים יגיע איזה תיקו ויתחיל שוב פסטיבל ה״מורה לספורט״. קהל כפוי טובה.
  9. היה חשש ל120 דקות של ביתר, בסוף הכוכבים שלהם שיחקו לא יותר מ75 דקות. נקווה שלא תיהיה להם נפילת מתח בשני.
  10. אם יביא אליפות אני רוצה לראות אותו ממשיך עוד עונה, אנשים פה חיים בסרט שאנחנו ריאל מדריד. כל אוהדי חיפה למשל, הולכים בעיוורון אחרי הקיפוד שמחריב אותם השנה.
  11. החלטה ביזיון בעיתוי ביזיון. איפה היה אותו אדון שופט כשנתנו לנו הפסד טכני על הרבה פחות בדרבי עם פואד? איפה הוא היה כשהורידו 4 נק לביתר על הרבה פחות? תחושות קשות ולנו כמועדון או כקהל אין באמת מה לעשות.
  12. מיכל ויטור השלים 90 דקות וכבש שער. היום הוא ״פצוע״ ומשוחרר מהנבחרת רק בשביל להכשיר אותו למשחק העונה. התערבות שנגדנו הוא פותח? כמה רעש היה בתקשורת אם שחקן מכבי היה דופק פה ברז ככה. שובה של המאמי הלאומית.
  13. נראה לי הפועל חיפה חושבים שהם ריאל מדריד. שבוע שני ברציפות הם רואים מולם תפאורה של משחק עונה. שאפו לפנאטיקס על תפאורה פשוט אדירה היום !!
  14. יהיה קשה מאוד בהתחשב בחיסורים הרבים ולאור העובדה שאנחנו פוגשים אותם פעמיים ברציפות. חושש מאוד מהמשחק היום.
  15. שאפו לפנאטיקס על תפאורה אדירה! וגם למכבי על רעיון יפה ופסטיבל שהביא את הקהל לאיצטדיון.
  16. טירוףףף יאללה מכבי
  17. לא מתחבר בכלל לכל המכתירים את באר שבע לאלופה. על הזין מה המערך ומי המאמן. סכין בין השיניים ולצאת למלחמה כל שבוע 90 דקות. האליפות בהישג יד
  18. זמן חשוב לבוא ולתמוך במכבי. להגיע למגרש להנות מהאווירה ולעודד את הקבוצה. להיות אוהדים לפני שאנחנו פרשנים או מאמנים. פשוט וקל.
  19. יד של מוחמד בגול. כל שחקן אצלהם שוער או לוחם UFC. הכל מותר
  20. איך דין דוד לא קיבל אדום איךךךךך! השיפוט שאנחנו מקבלים בהשוואה לחיפה זה חסר תקדים מכור ומגעיל.
  21. שיזדיינו הגמלים. פעם אחרונה בעונה הסדירה שהם עולים לשחק לפנינו. אם נדע לא לפדח הם יעלו נגד נתניה בחוץ וחיפה בבית מהמקום השני. אז נראה אותם. מכבי באים.
  22. העונש הוא צודק , לא הייתי רוצה לראות עונש יותר גרוע שיסיים להם את העונה היום. בא לי לראות את הקבוצה החלשה הזאת מתבזה על הדשא ולא בבית הדין. ובכללי, יותר מדי בית הדין ופחות מדי כדורגל, לי אישית זה כבר עכשיו מפריע וידוע שהבומרנג הזה יחזור מתישהו לכיוון שלנו.
  23. ברור אסור למכור אותו אין לנו מגן ימין. אני לא ראיתי משהו יוצא דופן מאסאנטה עד כה חייב לומר, ציפיתי ליותר לאחר פתיחת עונה חיובית יחסית. כנראה ללאזטיץ׳ יש חלק בנושא.
  24. חיפלה בפעולות אגרסיביות לפני הדיון ברביעי- ביטול 100 מנויים, כניסה למשחק בהצגת ת״ז, תביעות אזרחיות וכו׳. יש איזשהו סיכוי שזה לא יגמר בטכני + הורדת נקודה בפועל? נ.ב, אהבתי מאוד שאומננגה של סכנין שיחק מספר משחקים בחוזה כפול ובסוף ההסדר טיעון היה הוספת 2 נק לחיפה ואפס ענישה לסכנין.
  25. חשוב מאוד שדוידה שסחב רגל בחמישי יפתח, מישהו יכול להרגיע בנושא? מקווה מאוד שגם גבי יהיה כשיר ויפתח.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.