Jump to content

Brandon Roy

משתמשים רשומים
    287
  • Last visited

Everything posted by Brandon Roy

1. בשביל בתים באירופה העונה כל מה שהיה צריך זה לנצח בצמד מפגשים את הליטאים. היה לו ולנו מזל שהעבודה של המאמנים הקודמים, השתלמה לנו כי היה לנו קיץ מאתגר עוד יותר מבדרך כלל.
  2. אני לא קושר את הרעב שלהם דווקא בהיותם צעירים. סטואיץ' לדעתי מוכן להוריד אצבע בשביל אליפות. אני חושב שהחיסרון זה שגם הזרים צעירים וגם הישראלים הבולטים שלנו צעירים. כן, היה צריך להביא לפחות זר אחד נוסף בלבל של סטואיץ הן מבחינת ניסיון והן מבחינת גיל. אתמול 5 מ-10 שחקני שדה שלנו עד גיל 22. 7 מ-10 עד גיל 25. יש בזה חסרונות, אבל גם יתרונות בדמת גרף שיפור מאוד משמעותי וחד.
  3. רז אמיר ממשיך לומר שמכבי עושה כל מה שהיא יכולה בכדי להאריך חוזה לקניקובסקי ויוריס. דעתי היא שאחלה גבי ועוד יותר אחלה יוריס, אבל שחקנים שנמצאים פה כבר 3 עונות ומעלה, השיגו הכל (ובתקווה אליפות נוספת), למכבי יש נוער מטורף שמעבר להזדמנות, הוא צריך תקווה. שחקנים צעירים רואים את מכבי ממשיכה שוב ושוב עם אותם שחקנים, כשבנתיים שחקני בית כמו עידו שחר בקושי מקבלים הזדמנות. מכבי צריכה לכתוב סיפורים חדשים, לייצר אקזיטים חדשים. אם ברנטפורד התרשמה מאסרס אז אין סיבה שלא יהיה בסגל שלנו. יש עוד כמה שמות. צריך להתחיל להריץ אותם בסגל ואז לתת להם דקות. אם מכבי תמשיך לרוץ ככה, יהיה לה קשה למשוך שחקנים לנוער וגם להחתים עוד שחקנים צעירים שהיא תחפוץ בהם.
  4. אגב, עוד משהו שהיה כיף לראות, בעיקר בקרנות ראיתם שחקנים ששומרים צמוד שחקנים והיה אפשר לראות את סיסוקו לא נותן לתורג'מן, שעשה לנו את הבעיה במפגש הקודם בשיוויון, להתקרב אפילו לסלוגה. עד שתורג'מן פשוט ויתר. היו שם עוד שחקנים שלא ויתרו על סנטימטר לשחקני ב"ש ופשוט בודדו את סלוגה. זו עבודת אימון. מצוין.
  5. סיסוקו זה זר צעיר שאתה ממש קולט עליו איך בשבועות האחרונים האסימון לאן הוא הגיע, נפל לו. פתאום כבר אין כדורי רוחב, הכל לעומק, הכל קדימה. עדיין יש לו את האקסטרה נגיעה הזו בכדור, אבל גם שם מגמת שיפור. הוא צעיר ויש עליו לא מעט לחץ כשהוא יודע שמאחוריו יש את אחד השחקנים הכי טובים בליגה. השיטה גם שמה עליו הכי הרבה לחץ עם הכדור. רק לפני כמה ימים ראיתי את סרביה עולה ליתרון 0-1 נגד אוסטריה מאיבוד של הקשר האחורי בדיוק בנקודה שבה סיסוקו כל הזמן מקבל כדור - מהשוער, עם הגב למגרש. זה מאוד קשה לעשות את זה, בטח מול הלחץ של הגדולות פה. הוא בקו שיפור ברור. הוא לא בלבל של אנסטה ופאטצ'י כרגע מבחינת האיכות שלהם ביחס לשאר הזרים בליגה, אבל הוא כן בשכבה הגבוהה של הזרים. יש הרבה שאלות לגבי הקיץ, אבל אני מניח שהוא כן יישאר ובעונה הבאה זה כבר יעלה ב-2 רמות מעל הנוכחית.
  6. תמיד תהיתי מתי הקארמה תבוא לפנים של הזר הכי מגעיל בליגת העל. אז לקח לה זמן, היא הייתה תקועה ברמזורים, היא טעתה בפניות, אבל היום היא באה ללופז וחרבנה לו על הראש. כיף גדול.
  7. אנשים אוהבים שחור או לבן - הוא היה טוב או לא היה טוב. אבל אוהדי כדורגל יודעים שיש מימד עצום של ארעיות ומקריות בכדורגל. וגם מזל. אם הכדור נופל על הראש של הבלם בקרן בדקה 85 אז המאמן גאון ואם לא, אז אין לו מושג. הוא יצר היררכיה ברורה בהרכב וזה לזכותו. הוא שיפר מאוד את הנייחים הגנה וזה גם לזכותו. הוא גם הפסיק להסתבך ועבר לשחק באופן קבוע עם רביבו על הקו שזה גם אומנם באיחור מסוים, אבל לזכותו. הניצחון היום, לדעתי, היה יותר תוצאה של שחקנים שבאו למשחק סופר מוכנים ופשוט התעלו. כמעט כולם. לדעתי הוא עדיין לוקה בניהול המשחק, היו פה דברים שאוהדים שחיים את הכדורגל הישראלי 20 שנה, כבר ראו עוד לפני שגרינפלד שרק למחצית - כמו זה שב"ש יפעילו לחץ עצום על השופט ולהשאיר קשר אחורי לבד עם צהוב כמו סיסוקו, זה לא חכם. גם לא הייתה שום סיבה לא לשחק עם 2 מגינים, לרווח על המשחק, מה הם כבר יוכלו לעשות לך שאתה ביתרון שחקן שאתה נפרס ככה יפה על המגרש? הוא עשה משהו כזה בפעימה השלישית של החילופים קצת לפני דקה 90 ואז המשחק בכלל גמרנו אותו. לדעתי היו לנו ציפיות שבגלל שהוא מגיע עם קצת יותר ניסיון מהמאמן הזר השגרתי שבדרך כלל מגיע לכאן, אז יהיו פחות התגלחויות. אבל האמת היא שנוכחנו לגלות שאין שום קשר בין מה שהוא אימן שם לבין מה שקורה פה. לדעתי הוא מתגלח עלינו אפילו יותר מכמה מאמנים שהגיעו לכאן ולא אימנו בוגרים דקה אחת, בגלל שהוא הרבה פחות גמיש. מקווה שזה יגמר באליפות, כמו בפעמים דומות קודמות.
  8. אנשים רואים אותו צ'יפס כי הוא הגיע שוער שני ואחרי שהעונה התחילה, אבל יש לו יופי של רזומה. של שוער ראשון. ומעל הכל יש לו מלא ניסיון. הטיפול הזה שהוא ביקש אחרי הנייח שלהם בשביל להרגיע, זה בדיוק מה משפתי היה צריך לעשות מולם בסיבוב הקודם חצי שניה לפני הקרן של השיוויון.
  9. השילוב של שחקן ברמה גבוהה ורעבבבב. גם סיסוקו. הבאנו זרים השנה שרעבים להביא אליפות כאילו הם גדלו בשער 11. זה ההבדל הכי חשוב.
  10. שיפור עצום בהגנה בנייחים. על זה אני בהחלט נותן לו 100% מהקרדיט. כל הכבוד .
  11. עד הגניבת כדור של דוידה ואז המהלך האדיר של פאטצ'י לא עשינו כלום. אני נותן פה את כל הקרדיט לשחקנים האמת, על התעלות ועל חדות יוצאת דופן באירועים הקטנים. ואני מאלה שלא הייתה להם בעיה לפרגן, אפילו יצאו עלי פה שבשלב מוקדם יותר העונה אחרי שאמרתי שמכבי מאומנת מאוד. פשוט לרעיונות לא נכונים. כי היו פה כאלה שאמרו שמכבי קבוצה לא מאומנת בכלל. מחצית שנייה הוא היה עם ניהול משחק חלש בעיניי. לא הייתה סיבה לשחק 3 בלמים וזה לא חכם להשאיר את סיסוקו עם צהוב, לבד באמצע. הגול שלהם הגיע רק על זה שהוא לא יכול היה לתת גוף לקנגוואה באמצע המגרש. אם כבר השארת, תוריד קשר מדרגה שיעזור לו. אבל היום זה באמת לא משנה. ניצחון ענק. כל הכבוד למועדון.
  12. אני עוד זוכר בסיבוב הקודם גול ענק של פאטצ'י ובמקום לדבר על השער והמסירה של סיסוקו, הוא אומר לי לבאר שבע אין הגנה הנחש משקפיים.
  13. מקפיצים כי זה היה ניצחון של מאמן כאילו?
  14. מאוהב בו. יש אוהדים שקצת לא קולטים שהבאנו לפה זרים, שמעבר לזה שחלקם לראשונה יוצאים מהמדינה שלהם, הם צעירים מעידו שחר בשנתיים לשם הדוגמא. עליות ומורדות בתוך העונה ואפילו בתוך המשחק, בטח כשמסביבם עוד הרבה שחקנים ישראלים צעירים, זה חלק מהעניין. לטוב ולרע.
  15. אני לא כועס על מדמון שלא הצליח להשפיע על המשחק, כי עם 400 דקות ליגה והלחץ הגדול שיש עליו, זה קשה. זה בעיקר על המאמן שמתגלח עלינו ועוד לא הבין שצריך להרחיב את הרוטציה בכדי שברגע שתזדקק לשחקנים מסוימים, כמו היום, הם יהיו בכושר. אני כן כועס עליו כי זה לפחות המשחק השני שהוא נכנס ופשוט מתפרק עם שטויות, איבודי כדור ופאולים טיפשיים לגמרי. זה דיי מדהים שהמאמן לא ראה שמאז הצהוב של סיסוקו, אנחנו פשוט אוויר באמצע. בגלל זה הגול. החלטת להשאיר אותו? אין בעיה, תוריד את דור פרץ מדרגה שיעזור לו. מה אתה משאיר אותו לבד?
  16. סטטיסטיקה מעניינת שהמנהלת העלתה. סיסוקו צעיר מונטורה בכמעט 4 שנים.
  17. מצד אחד אני מרוצה מזה שאנחנו מגיעים לישורת האחרונה עם היררכיה יחסית ברורה. זה משהו שדאגתי לגביו כשלאזטיץ' עשה את הסדרות חינוך הארוכות. בערך 9 מתוך 11 שחקנים ברור לנו ולהם שהם פותחים. אבל אם יש משהו שהוא קצת בעייתי בנקודה הזו שלא הצלחנו להגיע לרגעים הנוכחים שיש לנו לפחות שחקן התקפה אחד שמסוגל לעשות שינוי מהספסל. ובהתחשב ברמות הכישרון שיש בקבוצה, זה לגמרי על המאמן. מקווה שנצליח למצוא את הסופר סאב הזה שיעזור לנו בפלייאוף הזה. כי תמיד צריך.
  18. אבוקסיס לא היה בארץ כשבית"ר רק העונה הבקיעו 10 גולים בדיוק כאלה, באותן הדקות? מה אתה משחק חצי מגרש להשכרה כשהתוצאה 0-0.
  19. אני לא יודע כמה טרנספרמרקט מדויקים, אבל נראה שהעונה זו העונה שבה הוא מפסיד הכי הרבה משחקים בגלל פציעות. בכלל, נראה שהוא לא החסיר הרבה בגלל פציעות, טרם העונה הנוכחית. בהיבט הזה אתה בהחלט צודק. אני כן אגיד שלא ראיתי אותו לפני כן הרבה (פרט לתקופות שלו אצלנו), אבל לדעתי אם הוא לא יתחיל לברור טוב יותר את המאבקים אליהם הוא נכנס, הוא עלול שלא לסיים את הקריירה מרצון. זה לא רק עניין של חוסר מזל לדעתי. המוטיבציה הגבוהה שאיתה הוא משחק העונה, יאמר לזכותו כמובן, גורמת לו לקחת יותר מדי סיכונים.
  20. שחקן חמוד מאוד. אבל שום דבר מיוחד מדי שאין לנו בנוער בערמות וצעירים ממנו ב 5-6 שנים.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.