Jump to content

קובי השועל

משתמשים רשומים
    70
  • Last visited

Everything posted by קובי השועל

1. אחרי שעפו לפה אלף טילים ואלף כטבמים אתה חושב שזה כזה פשוט?
  2. מכבי עדיין לא ויתרה על מופוקנג
  3. האחרון שהייתי בוחר בו כסוכן אם הייתי שחקן. ירד לשפל המדרגה וזה כבר כמה שנים ככה שזה לא קשור ישירות לרביבו.
  4. זה מוערבות בסגנון אוסקר, הרבה מדי רעשים מסביב. תנו לילדים להתפתח. אגב, לגבי אמבונגו- קצת תקוע המו"מ כשגם סטנדרד ליאז' בענייני מו"מ מול באצ'קה. הסרבים דורשים באיזור ה3M יורו, מכבי רוצה אחוזים ומחיר סביר.
  5. 4.5 מיליון אירו, יש מצב חירטוט סוכן לך תדע.
  6. תורג'מן מחזיק בהצעה גם מורדר ברמן
  7. גם מה הטעם להחזיק את פטאצ'י, אמבונגו ועזו על עמדה אחת?
  8. לא אמרתי שלא בהרכב, ציינתי את הסגל המסתמן ללא עזיבות. ברור שאפשר לשלב בין ההרכבים. אם אנחנו נשחק במערך של שנה שעברה, זה אומר שנועם הגיע לשחק בלם ויחזקאל ודוידה בקו ימין ברוטציה ופטאצ'י ואמבונגו/עזו על העמדה השמאלית שנכנס ל10 בהתקפה. לא חושב שלנועם יש מה לתרום בעמדה שבה שיחק אסנטה כי הוא פשוט יתבזבז, לתחושתי נראה 433 שאגב לאזטיץ' כבר שיחק בסרביה לא מעט.
  9. לאזטיץ' חושב על 4231. כמובן שיהיה עוד מערך שיעבדו עליו אבל בגדול נועם בא לשחקן מגן ימין.
  10. לא הייתי מעודכן כ"כ אבל בגדול מדובר במשפחה סובבת לא פשוטה.
  11. אתה לפני עונה של 14 טיסות כנראה ומשחק כל שלושה-ארבעה ימים בממוצע. כולם ישחקו!
  12. ג'ראפי רביבו סטויץ' אסנטה בן-הרוש סיסוקו גבי פרץ אמבונגו ניקולסקו דוידה משפתי גרופר בן-חמו שלמה יחזקאל לדרמן נוי שחר עזו תורג'מן/מדמון פטאצ'י - אמבונגו מתקדם לסיכום, המאבק הוא על אחוזים כרגע. להערכתי זה יסגר. - מכבי לוחצת את גבי לתת תשובה עד סוף החודש. - מכבי די תקועה עם לאיוס שלא ממהר לעזוב, הייתה הצעה מהטורקית השניה אבל הוא פסל ויש סיכוי שהוא ישאר בסופו של דבר. - מלדה זה חלוץ לאימונים, צריך לדעת להפרד חבל בשבילו ובשבילנו. - אבישי נדרש להשאר כמו מלדה, בעיקר לאימונים. - להבנתי לאזטיץ' רוצה את בן חמו בסגל (גם אם נחמיאס ישאר) ואת אבו פרחי פחות. אמבונגו וגרופר הם הפינאלה לחלון, במקרה של עזיבה כזאת או אחרת יגיע שחקן בהתאמה.
  13. עוד בימים שהיה לי קצת זמן לדווח
  14. מחילה, אני בחלון הזה שחקן ספסל בלבד. מילואים, משפחה וכול'.. סומך על קמחי כמו תמיד שיפציץ!
  15. קרע בתאומים זה לא כזה פשוט, לאט לאט.
  16. לגבי הקישור, תפנימו שכל עוד גבי ודור כאן לא יגיע אף 8/10 בפרופיל גבוה, הם טאבו בהרכב. דון זה במקום גבי אם ילך וזה די ברור.
  17. להבנתי יהיה, לפחות עד סוף הקמפיין האירופי.
  18. ג'ראפי רביבו שלמה סטויץ' אסנטה סיסוקו גבי פרץ מופוקנג תורג'מן פטאצ'י דוידה אמור להיות לא כשיר למשחקים נגד פאפוס נכון? זה ההרכב הכי חזק שלנו לדעתי אם הוא מגיע, זה אמור להספיק נגדם.
  19. להביא את מופוקנג בזמן מלחמה עם אירן זה לא מציאותי, אם מכבי עושה את זה אפשר להגיד שמנספורד הוא קוסם.
  20. לא דווח לדעתי עדיין. קיבל הצעה יפה יותר ממה שמכבי נתנו
  21. גבי קיבל הצעה מרובי ופרנצווארוש
  22. אחרי זה הוא גם ילכלך על הכדורגל שלנו במוקדמות האלופות, גם רוצח וגם יורש הרעב הזה.
  23. מה אומרים שווה להשקיע במניה? אין לי סנטים שכל בתחום האנרגיה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.