Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

1. אתמול
  2. כל קרן או חופשית שהוא מגביה בריינה עונה הבאה חצי גול. יחלצו ככה תיקו בבלומפילד.
  3. לא יודע איך להסביר יותר טוב. דיה סבע הוא כלום, נאדה. הוא לא שם באמירויות, במפרץ או בסעודיה. הם רוצים להביא שחקנים עם שם, מעמד, כזה שיכול להביא עוד קהל או עוד באזז. תהיה בטוח שהשערים שלו בסין, ישראל או באל נאסר מעניינים רק את הכרס של המחבל. הוא טס למפרץ לפני שבועיים בשביל למצוא קבוצה. מצא אחת שמוכנה לשלם לו שכר דומה לחיפה אבל לא מוכנה להשקיע בדמי העברה. מכאן בוא נראה איך זה יתגלגל.
  4. זה לא מדוייק. עשור אחרון הוא עם 196 משחקים שבהם 117 שערים פלוס 46 בישולים. זה יחס פסיכי של מעורבות בשער למשחק. תוסיף לזה שהוא לא שחקן אלמוני שם כולל עונה של 11 שערים ו9 בישולים באל נאסר רק לפני שלוש שנים (ב25 משחקים) ותקבל שחקן ששווה לשים עליו כסף, אפילו בגילו. מה שלא הבנתי שמיליון יורו זה פיצוחים שם ואם מצא קבוצה שרוצה אותו אז זאת הבעיה שלהם? מרגיש קצת תמוהה. או שאני באמת לא רואה טוב..
  5. נראה לי שגם אם אתה היית מקבל כמה דקות מול הקבוצה הזו היית גם יוצא עם שער או בישול. המשחק היום לא אומר כלום לגבי הרכש לאגף שמאל.
  6. אורי אלון הפסיק את הנדבות שלו לעמותה הקטמונית?
  7. אין מה לחכות לגבי, להביא את דון וזהו להשכיב חצי מיליון יותר מחיפה והוא יהיה פה
  8. ואו, רע מאוד. טעות ענקית שת מכבי
  9. אם אתה ש'ייח מהמפרץ, אתה תשקיע את הכסף שלך בשחקן ישראלי לא מוכר שמבקש תנאים של שחקן מליגה בכירה או שפשוט תביא שחקן מליגה בכירה?
  10. רשמת בעבר שחיפה רוצה מיליון יורו העברה. נכון 32 אבל יש לו מספרים מטורפים. מי שרוצה אותו אז מיליון יורו בשביל קבוצות במפרץ זה בערך ארבע שקל אז תסביר לי מה מתפספס לי פה. למה הוא לא הולך כבר? הוא חצי קבוצה בחיפה.
  11. בסוף נישאר בלי גבי ובלי דון. גם ככה אני לא רואה אופציה שמכבי מחתימה זר ישירות מהליגה, לא זוכר מתי זה קרה בפעם האחרונה...
  12. ממתינים לגבי. אם גבי לא ימשיך אז דון ברשימה. קטמון במצב כלכלי לא טוב. הם זקוקים להזרמה של כסף ככה שהם ימקסמו את העסקה ככל האפשר. דון רוצה מעבר לחו"ל אבל נתקע בלי הצעות רציניות. די פשוט.
  13. אז ממה שאתה אומר נראה שזה נטו עניין של כסף. אם ככה לא רואה סיבה שהוא לא יהיה כאן בסופו של יום. מכבי בכלל בעניין שלו למיטב ידיעתך?
  14. לא סגור לגמרי, אבל יש הסכמה עקרונית. מאמין שקטמון ימתינו למקסם את ההצעות ולא יגידו כן מהיר לאף אחת מהקבוצות הישראליות. מכבי צריכה לחתוך את הנושא מול גבי ולקבל החלטה.
  15. ראיתי עכשיו שוב סרטונים ולקט שלו. שחקן שחקן.
  16. מאמין שאף קבוצה לא תביא זר 8 עד שתבטיח בתים באירופה. חיפה רוצים זר 7 מגן ימין ושחקן נוסף קשר אחורי. כמו שכתבתי לא פעם, הגדלת הזרים העונה זה לא אינטרס שלנו.
  17. איפה ראיתם שסגר בחיפה?
  18. איך תמיד אנחנו מפספסים את השחקנים האלה? לא מבין איך לא לומדים כל פעם מחדש... מקווה שזה לא יקרה ואם כן אז שיכשל שם..
  19. חוץ מזה שמדובר על שחקן בעמדה שאתה צריך מאוד והגדלת מכסת הזרים באה לך כמו כפפה ליד . במקביל רכישה שלו תתקע את חיפה כי היסטוריית הסקאוטינג שלהם מוכיחה שלהביא שחקן בלבל כזה מחוץ לליגה הם לא ממש יודעים. חבל. מקווה שהפעם אתה טועה קמחי
  20. כולם פה מסכימים שהוא שחקן שחקן כבר עכשיו והתקרה שלו מאוד גבוהה. מפתיע שאנחנו לא במשחק שמדובר בשחקן צעיר.
  21. בדוק קמחי? זה סגור שם? איזה טעות של מנספורד אם כן. לא מצליח להבין את זה
  22. מסכים ומקווה מאוד שדון לא יחתום בחיפה. הוא יכול להרים להם את הקישור ולפצות על הרבה מהחוסרים שלהם. ראינו מה קנגאווה אחד עשה לבאר שבע בעונה שעברה.
  23. מאוד מקווה שסדריק לא שחקן ברמת הוואקמה, לא יודע למה תמיד שאני רואה אותו משחק נדלקת לי נורת ה"שחקן מטורף מעל הליגה"
  24. איזה באסה. שחקן מטורף שיכול להרים להם את הקישור. ממש חבל שלא ישחק אצלנו...
  1. Load more activity
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.