All Activity
- Past hour
-
נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה
snufkin replied to איתי-מכביסט's topic in מדינת היהודים
שימיץ עזב את חיפה. קנו אותו במליון יורו+ והוא עזב כנראה בחינם. מבחינה כלכלית נפילה אבל צריך לדעת לחתוך זרים כאלו, מקווה שגם אצלנו ידעו לחתוך לפחות את אדו -
אם אני XL בול - מה אני אמור להבין מכל ההודעות הסותרות לפעמים בקשר לחולצה החדשה?
-
בטח שהמשחק הזה מזיז. משחק על תואר ומול הקוטנדרית החזקה שלך בעונה שעברה וכנראה גם בעונה הזאת פלוס גביע הטוטו (מזיז לי עוד תואר ) וגם כסף שנכנס למועדון. אני,אפילו מתבעס מזה שאולי ימכרו פחות חולצות כי אוהדים בדאון ועשו את השטות עם האתר וייכנס פחות כסף למועדון.
- Today
-
אהבתי את הבית, נראיתה טוב אתמול. החולצת חוץ נראית יותר מדי חולצה של בני ריינה
-
גזרה של חולצת פוטבול
-
נראה לי שהפוך
-
כמה להערכתך ישמרו למנויים עם פוראבר וכמה ניקוד?
-
אמר אף אוהד מכבי שבדיוק איבד תואר
-
מעבר של גבי לחיפה או להפועל ישרוף לי בלב חזק מאוד מחכה לו כמו גדול. יש לנו הרבה עמדות לחזק לפני,שוער ובלם הכי חשובים בסדר העדיפויות שלי.
-
לא מאמין שמכבי מחכה לו. אם היתה אפשרות להחתים זר ברמה שלו או טוב ממנו, כבר היו מחתימים. לפני דקה עפו טילים בליסטים על ישראל, זה לא כזה קל לשכנע זר שיש לו אפציות נורמליות לחתום דווקא בישראל
-
אז נחכה לו עד אין קץ בעמדה סופר קריטית?
-
אם נתקדם נשאיר לו את האופציות של חיפה והפועל..ואז החולצה שרכשת תעשה את הכאב כפול ומכופל. לדעתי זאת הסיבה שמכבי לא מתקדמים ומחכים לגבי.
-
לא יודע איך שחקן יהודי ועוד אחד כמו גבי יכול לשחק במועדון כזה
-
הקהל של סופיה ניאו נ.אצי, הוא צריך לשקול טוב אם לעבור לשם
-
קניתי חולצה שלו עונה שעברה ואני אמרתי שהזמן הלגיטימי שצריכים לחכות לשחקן זה חודש גג מרגע שהעונה מסתיימת אי אפשר כל פעם לעשות מריחות.
-
מכבי זאת התקרה שלו, לא שזה רע לנו ולו. באמת עם כל העניין דתי שווה לו לעבור לחו"ל בשביל להגיד עברתי?
-
אני משער שאם יש הצעה על מיליון, גבי יודע אותה כבר כמה ימים. אני משער שאם יש הצעה כזאת, זה היה כבר קורה. אנחנו בכל מקרה צריכים להתקדם.
-
אני יכל רק לנחש שהלבטים הם בעיקר מקצועיים. הוא מעריך את עצמו כשחקן שיכל לשחק בלבל הרבה יותר גבוה. הוא כיוון להצעות מהצמפיושיפ או משהו באיזור
-
עם איך שלאזטיץ משחק ובהנחה שרביבו באמת נשאר, מבחינתי, כנף לאגף שמאל זה אפילו לא טופ 3 ברמת הנחיצות. אם גבי באמת לא יהיה איתנו אז השניים הראשונים זה קשרים ל6 ו8 (כן, לא בלם. צאו מהסרט, סטואיץ האחרון שיצא מההרכב מבחינתו)
-
מסכים, אבל מה ההתמהמהות שלו? זו הצעה שאם הכסף הוא האישו כבר הוא היה חותם אחרי 10 שניות. יש לו לבטים ואני מניח שזה בגלל הלוקיישן
-
מה הסיכוי לאיזה זר בהפתעה היום שהשם שלו עדיין לא עלה בתקשורת איך בא לי
-
כל זר נורמלי שם את ישראל אחרונה, או אפילו מתחת לאחרונה ברשימת המקומות לשחק בהם.
-
כנראה שמכבי התקדמו מזמן אבל עדין לא הצליחו לסגור עם שחקן אחר
-
הלך מזמן. לא ברור למה מכבי לא התקדמו וסגרו שחקן אחר כבר לפני שבוע
-
עיר מתה או לא עיר מתה, הוא איש משפחה דתי עם ילד ולא איזה בליין. מליון יורו נטו זה סכום שצריך להיוץ טיפש כדי לסרב לו. בחוזה כזה ל 3 שנים אתה מסדר את המשפחה שלך כלכלית