Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

1. Past hour
  2. מחפים על זה באגרסיביות ולחץ גבוה. פאקינג דן ביטון הוא שחקן הקלאצ' שלהם
  3. אין מה לעשות, באיטליה "יש להם את זה". ועוד במילאנו.
  4. התגעגעתי, יותר מדי זמן הפגרה הזאת! יאללה מכבי!! נ.ב- ידוע אם בש קיבלו את כל 4-5 או רק את ה10% שחייבים? איך זה עובד באלוף האלופים?
  5. בתמונה זו חולצת ילדים, בגלל זה הסמל נראה גדול
  6. לאחר פגרה קצרה של 50 ימים, אלופת המדינה תפתח רשמית את עונת 2025/26 במשחק הסופר-קאפ. באר שבע מגיעה למשחק הזה כשהיא בין צמד המשחקים במוקדמות הליגה האירופית, כשבראשון סיימה ב-0:0 בחוץ מול לבסקי סופיה. קאנגווה שנעדר מהמשחק בבולגריה לא צפוי לחזור לסגל מולנו. במכבי אני מאמין שנראה שני שחקים חדשים פותחים בהרכב - גראפי וניקולאסקו. רביבו שיחק רק מחצית במשחק האימון השלישי במחנה כך שאני מניח שיחכה על הספסל ושגיב יפתח. בקישור אני מהמר שנראה את עידו שחר לצידם של סיסוקו ופרץ. עונת 24/25 הייתה עונת שיא של הפנאטיקס, כולי תקווה שהם, שער 11 וכל בלומפילד מאחוריהם נמשיך יחד בדיוק מהמקום שבו הפסקנו ונעוף קדימה לשיאים חדשים. יום ראשון 19:30, בלומפילד. שתהיה לנו עונה מרגשת ומוצלחת יאללה מכבי
  7. מדהים כמה מעט כישרון יש לב"ש. בלי קנגווה אין להם שום שחקן שיכול ליצור משהו מכלום. זלאטנוביץ עם משחק של ציון שלילי.
  8. כרגע הם בינוניים. רק מזכיר שיש להם מקום ל4 זרים. זה משנה קבוצה. יצליחו לפגוע לפחות ב1.
  9. Today
  10. בול. חסכת לי לכתוב תגובה זהה בעצמי. כמה שפחות שקט בקוטנדריות שלנו זה לטובתנו. כמה שפחות כסף לחיזוק שמקבלות. זה לטובתנו. כמה שפחות דקות לחלק זה סגל רחב ממורמר וזה לטובתנו.
  11. אם החלוץ המוביל שלהם זה זלאטנוביץ', אז אני רגוע. מאוד בינוני, היו צריכים להביא מישהו מעל הליגה אם רוצים לקחת מאיתנו את התואר.
  12. בש מסריחים את הדשא וגם מוחמד 2.5 מיליון יורו כנעאן שיוצא בדקה 58. כיף.
  13. וואלה של אינטר מדהימה קודם כל הסמל בפרופורציה נורמלית, הפסים יושבים יפה בצד ולא על הסמל בצורה עקומה וגם הצווארון עושה את התלבושת קלאסית הלוואי עלינו
  14. אני רוצה אותם בלי קנגווה, וזה יהיה פשוט בהרבה בלי עונה אירופית
  15. ונטורה הכי טוב בב"ש. איזה כיף זה קשר אחורי כזה. מחצית של 2-0 לבולגרים, הרבה מזל לב"ש. הצילו את ב"ש עם הגדלת הזרים, נקווה שלא יפגעו.
  16. הכי יפה השלישית מגניבה ממש ביחוד עם החיבור למכנס. הראשונה יפה (חוץ מהסמל באמצע)
  17. ברור, אין כמו הדחה מוקדמת ומשפילה באירופה. דמורליזציה לכל העונה. שנה שעברה זה לא השפיע כי לא היה עליהם ציפיות. אבל על חיפה הקוף של סבאח רץ כל העונה.
  1. Load more activity
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.